Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αττική – Μέσα και γνωστοί ηθοποιοί

Σε Δυτικό Τομέα και Βοιωτία «κατεβαίνει» ο Κουτσούμπας

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό

Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος για την Αττική έδωσε στη δημοσιότητα το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ).

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών. Παράλληλα, θα είναι υποψήφιος και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βοιωτία.

Ο Κουτσούμπας φωτογραφίζεται… με Στικούδη και Βανδή

Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης, ενώ  θα «κατέβει» στον Δυτικό Τομέα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Πρωτούλης.

Παράλληλα, υποψήφιοι με το ΚΚΕ θα είναι οι γνωστοί ηθοποιοί Νικολέττα Βλαβιανού και Παύλος Ορκόπουλος (Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών), αλλά και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αγλαΐα Κυρίτση (Νότιος Τομέας).

Η Σεμίνα Διγενή, η οποία εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα είναι υποψήφια στην Α’ Πειραιά. Μένει να φανεί, εάν θα παραιτηθεί ή όχι από τη θέση στην Ευρωβουλή.

Όπως και στο παρελθόν, υποψήφια με το ΚΚΕ θα είναι και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά όχι η γνωστή παρουσιάστρια, αλλά μία συνονόματή της, η οποία είναι Πρόεδρος του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας-Ιματισμού-Δέρματος

Δείτε τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ στην Αττική 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top