Σγουρός: Αποφάσισα να μη συμμετάσχω στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ

Αιχμές σε επιστολή του προς τη Γεννηματά

Γιάννης Σγουρός

Την απόφασή του  να μην συμμετάσχει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου με τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής γνωστοποιεί με  επιστολή του προς την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο πρώην Περιφερειάρχης (και υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής)  Γιάννης Σγουρός. 

Σγουρός: Θέλω στήριξη από την κοινωνία, όχι από τα κόμματα

Μετά τον Βενιζέλο - Παραιτήθηκαν δύο ακόμα στελέχη από το ΚΙΝΑΛ

Ο κ. Σγουρός διατυπώνει αιχμές κατά της κυρίας Γεννηματά για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και αναφέρει ότι δεν τον ενδιέφερε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Καταλήγει  χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Σγουρός: 

«Έχοντας μάθει λοιπόν να αγωνίζομαι για τη δημοκρατική παράταξη από τα πρώτα πολιτικά μου βήματα δεν μπορούσα παρά να ακούσω με ιδιαίτερη προσοχή την πρότασή σας για να συμμετάσχω ως υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.
Στη συνάντησή μας, σας γνώρισα εξ αρχής ότι η τυχόν εκλογή μου ως βουλευτής δεν είναι αυτοσκοπός.

Γι’ αυτό πρότεινα την τοποθέτησή μου σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Διαβλέποντας πλέον μετά την πάροδο αρκετών ημερών την δυσκολία της τελικής σας απόφασης, θα ήθελα να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής, εκφράζοντας την επιθυμία να μην είμαι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Η απόφασή μου αυτή είναι οριστική, όμως θα είμαι πάντοτε στην πρώτη γραμμή στην μάχη για την ενότητα της κεντροαριστεράς και την ήττα του νεοφιλελευθερισμού, που τόσα δεινά σώρευσε στην ελληνική κοινωνία.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση και καλή δύναμη στις προσπάθειές σας, με γνώμονα πάντοτε μια ενωμένη και ισχυρή προοδευτική δημοκρατική παράταξη, όπως την σφυρηλάτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top