Όλες οι μετακινήσεις και οι καραμπόλες στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις ανακοινώσεις

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Μετακινήσεις και καραμπόλες διαμορφώνουν το τελικό παζλ.  

Αχτσιόγλου: Και επικεφαλής στο Επικρατείας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Youtube το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ
 

Ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Τσακαλώτος επιλέγει τον βόρειο τομέα της Β΄Αθηνών, όπως και ο Γιώργος Κατρούγκαλος που μετακινείται απο τη Μεσσηνία. Οι Νίκος Παππάς και Αλέξης Χαρίτσης θα παλέψουν στα νότια προάστια. ενώ ο Δημήτρης Βίτσας φεύγει απο τη δύσκολη Β΄Πειραιά με κατεύθυνση τη Δυτική Αττική. 

"ΣΦΑΓΗ" ΣΤΗΝ Α ΄ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

"Σφαγή" αναμένεται και στην Α΄Αθηνών. Εκεί θα δοκιμαστούν οι Ν. Βούτσης, Ν. Φίλης, Τ. Χριστοδουλοπούλου, Χ. Βερναρδάκης.
Όπως όλα δείχνουν στην περιφέρεια κατευθύνεται και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ενώ με την προίκα των δημοτικών εκλογών στο ψηφοδέλτιο θα προστεθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος.  

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, επιλέγει την Α΄Θεσσαλονίκης. 

ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ

Θέση στο ψηφοδέλτιο  θα έχουν και τα πρόσωπα που σηματοδότησαν την διεύρυνση.  

Ο Γιάννης Ραγκούσης θα πολιτευτεί σε κάποια περιφέρεια της Αττικής και όχι στις Κυκλάδες.  Η Μαριλίζα  Ξενογιαννακοπούλου στον  βόρειο τομέα της Β΄Αθήνας,  ενώ ο Θάνος Μωραίτης στην Αιτωλοακαρνανία.  Ο Θ. Παπαχριστόπουλος στον δυτικό τομέα.

Μεγάλη έκπληξη η Μαρίνα Χρυσοβελώνη από τους ΑΝΕΛ που θα δοκιμαστεί με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, ενώ ο Βασίλης Κόκκαλης θα κατέβει στη Λάρισα. Ο Τέρενς Κουίκ δε θα είναι υποψήφιος. 

Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ Β΄ΑΘΗΝΩΝ

Στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κατέβει στον δυτικό τομέα, μια υποψηφιότητα με ισχυρό συμβολισμό. 

ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ

Στη Β΄ Αθήνας είναι τα βαριά χαρτιά  ΄Αδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκη Κεραμέως.  

Το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο ώστε να υπάρχει πρόβλημα στους άνδρες υποψηφίους με την ποσόστωση. Ήδη ο Γιάννης Παπαθανασίου ανακοίνωσε πως δεν πολιτευτεί . 

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ

Και στο νότιο τομέα , είναι η παρέλαση των αστέρων:  Νίκος Δένδιας, Διονύσης Χατζηδάκης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ΄Αννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη. 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ
Τις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν ακόμη  η  Ιωάννα Γκελεστάθη, Έμυ Λιβανίου Ντόρα Πάλλη, Ρένα Βασιλάκη. 
Έχουν ανακοινωθεί 13 άνδρες από τις 22 υποψηφιότητες, ενώ ένας πρέπει να σποσυρθεί ή να μετακινηθεί! 

"ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Από το ευρωψηφοδέλτιο στις λίστες των εθνικών εκλογών θα βρεθούν οι Γιώργος Αμυράς στα Ιωαννινα , ο Δημήτρης Καιρίδης , η Βασιλική Λαζαράκου και η Βίκυ Φλέσσα.  

Στις Σέρρες θα πολιτευτεί ο διεθνολόγος Τάσος Χατζηβασιλείου, στη Λακωνία ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Κουλιζάκος, ενώ στο Κιλκίς επιστρέφει ο Κώστας Κιλτίδης. 


  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top