Στο Youtube το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Τέλος στις κομματικές συγκεντρώσεις - Έμφαση στο διαδίκτυο

Εντελώς διαφορετική καμπάνια από τις συνηθισμένες τις τελευταίες δεκαετίες υπόσχεται η  Νέα Δημοκρατία τις επόμενες 5 εβδομάδες, όπως  δήλωσε  χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Με επίσκεψη σε δήμαρχο του… ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ο Μητσοτάκης!

 

Αντί για τις καθιερωμένες ανοιχτές συγκεντρώσεις που κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, η ΝΔ επιλέγει να διοργανώσει μια σειρά μικρότερων θεματικών εκδηλώσεων στις οποίες ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνομιλεί αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες.

Στην Πειραιώς προσδίδουν τεράστια σημασία  στα social media καθώς εκτιμούν ότι μέσω αυτών ενημερώνονται οι νεότερες ηλικίες οι οποίες είναι και οι πιο δύσπιστες έναντι του πολιτικού προσωπικού της χώρας. 

Όπως επίσης επισημαίνουν,  η τακτική που έχει επιλεγεί εκεί είναι διαφορετική από τις παλιότερες κλασικές καμπάνιες των κομμάτων. «Στη θέση της μαύρης προπαγάνδας προτιμήθηκε στις τελευταίες εκλογές η επικοινωνία των βασικών δεσμεύσεων της Νέας Δημοκρατίας με εύληπτο και πρωτότυπο τρόπο, με σύντομα μηνύματα και ευφάνταστα εικαστικά τα οποία κλικάροντάς τα οδηγούσαν στην επεξήγηση των θέσεων της ΝΔ» αναφέρουν κομματικές πηγές.  

Υποστηρίζουν επίσης ότι το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης που έφερε για πρώτη φορά τη ΝΔ να προηγείται και σε αυτές τις ηλικίες ήταν μια δικαίωση για το τμήμα που έχει αναλάβει την καμπάνια της ΝΔ στο ίντερνετ. 

Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη από σήμερα στο Youtube προβάλλεται το νέο σποτ  της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιδιώκει να έχει συνεχή παρουσία στους διαδικτυακούς τόπους με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα νέων.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top