Αχτσιόγλου: Και επικεφαλής στο Επικρατείας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ποια είναι η νέα ηγετική ομάδα μετά την ήττα

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία θα αναλάβει και τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο, καθώς μετά τη βαριά ήττα του κόμματος στις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας αλλάζει πρόσωπα και στρατηγική. 

Τσίπρας: Πρέπει να ξέρεις να χάνεις αλλά και να σηκώνεσαι όρθιος
 

Ελάχιστοι γνώριζαν τη νεαρή από τα Γιαννιτσά με το ντροπαλό ύφος και το αυστηρό ντύσιμο,  που πριν απο τρία χρόνια ορκίστηκε ως η νέα υπουργός  Εργασίας. 

Έφη Αχτσιόγλου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της νέας υπουργού Εργασίας
 

Ήταν το νεαρότερο μέλος της κυβέρνησης, μόλις 31 ετών, με ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία γι’ αυτό  και αμφισβητήθηκε η ικανότητά της να τα βγάλει πέρα με την τρόικα.

H Έφη Αχτσιόγλπου στο Υπουργείο Εργασίας  

‘Επαιξε καθοριστικό ρόλο στα εργασιακά ως στενή συνεργάτης του Γιώργου Κατρούγκαλου που τον διαδέχθηκε ως υπουργός και λίγο αργότερα έγινε ζευγάρι με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. 

Λιγομίλητη και απόμακρη, ήταν το μεγάλο στοίχημα για το Μέγαρο Μαξίμου, κερδίζοντας την εκτίμηση του πρωθυπουργού.

Ο Αλέξης Τσίπρας την επέλεξε σε μια δύσκολη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για να επικοινωνήσει το κυβερνητικέ έργο απο τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, αλλά και για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας σηματοδοτώντας τη στροφή σε μια άλλη αντίληψη και γενιά.

Ο ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Α.ΧΑΡΙΤΣΗ

Μαζί με την Εφη Αχτσιόγλου, αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει απο δω και πέρα και ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης. 

Ο Αλέξης Χαρίτσης ήταν… το early bird των εκλογών!
 

Στο επικοινωνιακό επιτελείο επιστρέφει και ο Νίκος Παππάς ο οποίος μαζί με τους Ευ. Τσακαλώτο, Α.Χαρίτση, Ε.Αχτσιόγλου, Δ.Τζανακόπουλο, και Π.Σκουρλέτη αποτελούν τη νέα ηγετική ομάδα. «Ταμείο» για το αν απέδωσε η προσπάθεια  θα κάνουν στις 7 Ιουλίου… 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top