Βενιζέλος: Αυτόχειρας η Γεννηματά με την κίνησή της

«Με αιφνιδίασε» ανέφερε για τη συνάντηση του Σαββάτου

Ευάγγελος Βενιζέλος

«Επιλογή αυτοχειριασμού» του ΚΙΝΑΛ από την κ. Γεννηματά χαρακτήρισε ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ την «απομάκρυνσή του», όπως ανέφερε, από το κόμμα. 

Αποχωρεί ο Βενιζέλος από το ΚΙΝΑΛ με βολές κατά Γεννηματά!
 

«Η στάση της Φώφης Γεννηματά βοηθά προεκλογικά την Νέα Δημοκρατία και περιορίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ρόλο αντιπολίτευσης που ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Σήκωσε το γάντι του Βενιζέλου η Φώφη: Οι απόντες διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ
 

Κατηγόρησε την αρχηγό του κόμματος πως σχεδίασε την συνάντησή τους το Σάββατο ώστε να «σταλεί ένα μήνυμα» προς άλλα στελέχη και χρησιμοποίησε την επιλογή για το ψηφοδέλτιο επικρατείας ως εργαλείο για να τον διώξει. Όπως πρόσθεσε,» έχει ήδη παραδεχτεί την αυτοδυναμία της ΝΔ στις επόμενες εκλογές και καταστρέφει τον ιστορικό ρόλο της δημοκρατικής παράταξης στην πολιτική σκηνή.

Ο ίδιος πάντως  αρνήθηκε πως προτίθεται να προσχωρήσει στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας πως «δεν υπάρχει στον ορίζοντά» του και απέρριψε το ενδεχόμενο ίδρυσης δικού του πολιτικού φορέα. Ανέφερε όμως ότι η  ΝΔ τον σέβεται περισσότερο από το ΚΙΝΑΛ! 

Για τη συνάντηση του Σαββάτου, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως η κ. Γεννηματά τον αιφνιδίασε, μετά από «χαλαρή συζήτηση» για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Τον κατηγόρησε ότι επιχειρεί να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που του αναλογεί κι ότι ακολουθεί διαφορετική στρατηγική πλεύση από το υπόλοιπο κόμμα, αλλά και τον ενημέρωσε  πως έχει «δεσμευτεί» να δώσει σε διαφορετικό πρόσωπο την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας.

Ο κ. Βενιζέλος διέψευσε πως ενδιαφερόταν για το Επικρατείας, αλλά επιβεβαίωσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει ξανά σταυρούς στην εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top