Σήκωσε το γάντι του Βενιζέλου η Φώφη: Οι απόντες διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ

«Λυπάμαι γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την κοινή προσπάθεια»

Σήκωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά  το «γάντι» που της πέταξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με τη χθεσινή του δήλωση, αφού του ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Γιώργος Καμίνης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος στις εθνικές εκλογές. Με τη δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος διατύπωνε αιχμές μεταξύ άλλων για «σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ». 

Καμίνης αντί Βενιζέλου: Η επιλογή της Φώφης για επικεφαλής στο Επικρατείας
 

Αποχωρεί ο Βενιζέλος από το ΚΙΝΑΛ με βολές κατά Γεννηματά!
 

«Λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να εγκαταλείψει η κοινή μας προσπάθεια. Σε αυτή την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και για το Κίνημα αλλά και για τη χώρα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και σημαντικά από οποιαδήποτε θέση. Οι απόντες από αυτήν τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αφού ψήφισε σήμερα στις αυτοδιοικητικές εκλογές .

Β΄γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών: Στις κάλπες ο ΠτΔ και οι πολιτικοί αρχηγοί
 

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα μπορούσε να είναι υποψήφιος σε οποιοδήποτε περιφέρεια ήθελε με σταυρό.

Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε επίσης σφοδρή κριτική στον  ΣΥΡΙΖΑ. «Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη των εκλογών. Σήμερα με τις επιλογές τους θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στην αυτοδιοίκηση, στις περιφέρειες και στους δήμους της χώρας», δήλωσε.  

Συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά: «Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη. Σηματοδοτούμε τη διεύρυνση και ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνταχθούν με το ΚΙΝΑΛ. Τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, με αυτό τον πολιτικό αχταρμά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και εμείς η πραγματικά προοδευτική παράταξη, το ΚΙΝΑΛ, που έχει ρίζες, ιστορία, παρόν και μέλλον να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή της κυριαρχίας της Δεξιάς που τροφοδότησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top