Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον... υποστηρικτή του στις εσωκομματικές Ζέρβα

Ικανοποίηση στην Πειραιώς για τα αποτελέσματα του β΄ γύρου

Μητσοτάκης Ζέρβας

Με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα επικοινώνησε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο συνεχάρη, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα έχουν μια πολύ καλή συνεργασία.

Ζέρβας: «Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ό,τι κι αν ψήφισαν»
 

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη υπενθύμιζαν ότι ο κ. Ζέρβας είχε στηρίξει την υποψηφιότητά  του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ότι τον γνωρίζει καλά και γνωρίζει και τις απόψεις του.

Μητσοτάκης: Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε πάλι γαλάζιος

Ο κ. Ζέρβας (ο οποίος ήταν και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις κοινοβουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015), σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η δεύτερη επιλογή που εξέταζε ο κ. Μητσοτάκης για το «χρίσμα» της ΝΔ, αλλά προκρίθηκε μια πιο «κομματική» επιλογή και  τελικά οι πολίτες έκριναν αυτοδιοικητικά.

Όπως έγινε γνωστό επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλους τους εκλεγμένους περιφερειάρχες. 

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση στην Πειραιώς  για τα ποσοστά των περιφερειαρχών που «έγραψαν διπλάσιο σκορ», όπως στην Αττική.

Εκλογές 2019: Όλη η Ελλάδα έγινε μπλε

Επισημαίνουν ακόμα ότι «βγήκαν»  τα προσωπικά στοιχήματα του Κυριάκου  Μητσοτάκη,  όπως ο Νίκας που  εξελέγη με την στήριξη του ΚΜ που περιόδευσε στην Πελοπόννησο αλλά   και τα στοιχήματα στη Δυτική Ελλάδα και τον Ιόνιο, όπως και στη Στερεά Ελλάδα.

Αναφέρουν τ'ελος ότι η ΝΔ κατάφερε να κερδίσει δήμους που ποτέ δεν είχε, όπως στην «κόκκινη» Ικαρία κ.α. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top