Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Το βράδυ της Κυριακής η χώρα θα γυρίσει σελίδα

Το αυτοκόλλητο, οι selfies και οι… λιλιπούτειοι φαν του προέδρου της ΝΔ

Πεπεισμένος ότι το βράδυ της Κυριακής η Ελλάδα «θα γυρίσει σελίδα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου της συμπρωτεύουσας, Νίκου Ταχιάου, κάνοντας λόγο –για ακόμη μία φορά- για «μεγάλη πολιτική αλλαγή», που θα έρθει από τις κάλπες της 26ης Μαΐου.

«Οταν κυκλοφορώ στη Θεσσαλονίκη, όπως σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας, οι δρόμοι είναι πάντα ανοιχτοί και έτσι είναι ανοιχτός ο δρόμος για μια μεγάλη πολιτική νίκη το βράδυ της Κυριακής», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

O κ. Μητσοτάκης έκανε μία βόλτα και στη Σίνδο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στη Σίνδο - Εδώ ευχαριστεί δύο παιδάκια, αφού έχει λάβει μια ανθοδέσμη για το καλωσόρισμα / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την στήριξή του στον κ. Ταχιάο, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια βεβαιότητα εξέφρασε και για την επανεκλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία το βράδυ στο λιμάνι της πόλης και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το παρών.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πετάξει «σπόντα» κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως θα γίνει σε ανοικτό μέρος «και όχι σε κανένα στενό».

Το αυτοκόλλητο, οι selfies και οι… λιλιπούτειοι φαν του προέδρου της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα εύθυμος, με ένα μεγάλο αυτοκόλλητο της υποψηφιότητας του κ. Ταχιάου στο πουκάμισό του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγάζει selfie

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν αρνήθηκε να βγάλει μία selfie, με όποιον του ζητούσε / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Έγινε δεκτός με το σύνθημα «νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός», ενώ δε χάλασε κανένα χατίρι για φωτογραφίες και selfies.

Το ίδιο έγινε και σε βόλτα που έκανε στη Σίνδο, όπου συνομίλησε με αρκετούς πολίτες, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δύο δίδυμα μωράκια

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε σε μία νεαρή μητέρα με δίδυμα μωράκια / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε σε μία νεαρή μητέρα με δίδυμα. Αφού της ευχήθηκε να της ζήσουν, έσκυψε πάνω από τα μωράκια.

Ένα εξ αυτών του έπιασε σφικτά το δάκτυλο, με πολλούς -χιμουριστικά- να μιλούν για την καλύτερη χειραψία της προεκλογικής περιόδου.

Μωράκι σφίγγει το χέρι του Κυριάκο Μητσοτάκη

Οι παρευρισκόμενοι, γελώντας, χαρακτήρισαν το πιάσιμο τουθ χεριού του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ένα μπέμπη ως... την καλύτερη χειραψία της προεκλογικής περιόδου / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top