Η μάχη των πολιτικών αρχηγών δύο μέρες πριν τις εκλογές

Γεννηματά: «Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών»

Με τις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις και με συνεντεύξεις, οι πολιτικοί αρχηγοί δίνουν σκληρή μάχη, δύο ημέρες πριν από το φινάλε της προεκλογικής περιόδου.

Η Φώφη Γεννηματά από τη Πλατεία Κοτζιά κάλεσε τους ψηφοφόρους για πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή.

«Εμείς νοιαζόμαστε, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δουλειές για τα παιδιά μας, υγεία και παιδεία για όλους. Συντάξεις ανθρώπινες. Να σπάσετε με τη δική σας ψήφο τα οδοφράγματα που βάζουν στην πρόοδο οι δύο όψεις της συντήρησης, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Στείλτε μήνυμα αλλαγής. Ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Κουτσούμπας: Μαζί μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά

Να φτάσουν στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια του αγώνα, της ελπίδας της προοπτικής. Αυτή η ελπίδα, αυτή η προοπτική έχει όνομα. Και γράφεται με μεγάλα γράμματα Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Σταύρος Θεοδωράκης: Όσοι αγαπούν την «αντίληψη» Ποτάμι να μας ψηφίσουν

«Η εκτίμησή λοιπόν είναι ότι όλοι αυτοί που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αγαπούν την αντίληψη ΠΟΤΑΜΙ την Κυριακή θα το σκεφτούν πολύ καλά και τελικά αρκετοί από αυτούς θα ψηφίσουν το ΠΟΤΑΜΙ», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Καμμένος: Θα τους επιβάλλουμε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

«Θα ενώσουμε τις εθνικές δυνάμεις του τόπου. Δε θα επιτρέψουμε να πάμε σε προεκλογική περίοδο μέχρι τον Οκτώβριο, την ώρα που ο Ερντογάν θα απειλεί το Αιγαίο», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Βασίλης Λεβέντης: Η διαφορά θα δείξει πότε θα πάμε σε εθνικές εκλογές

«Αν η διαφορά είναι μικρή, τέσσερις με πέντε μονάδες, πιστεύω ο Τσίπρας θα αποτολμήσει γρήγορα εκλογές. Στη μικρή διαφορά. Στη μεγάλη διαφορά θα το τραβήξει για Σεπτέμβριο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Nίκος Μιχαλολιάκος: Ψήφο στη Χρυσή Αυγή, γιατί είμαστε πρώτα Έλληνες 

«Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μια Ευρώπη φρούριο ενάντια στη παράνομη μετανάστευση, για εθνική οικονομική πολιτική, για ισχυρή εθνική ταυτότητα», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top