ΝΔ για Πάιατ: Η ανοχή είναι συνενοχή, κ. Τσίπρα

Για «ντροπή για το ελληνικό κράτος» κάνει λόγο ο Βασίλης Κικίλιας

«Καταδικάζουμε τον σημερινό βανδαλισμό στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, από το περιστύλιο της Βουλής, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στην κατοικία του Τζέφρι Πάιατ.

«Τον Μάρτιο κατέθεσα κοινοβουλευτική ερώτηση διότι οι βανδαλισμοί και οι επιθέσεις εναντίον πρεσβειών και πρεσβευτικών κατοικιών έχουν γίνει φαινόμενο, δυστυχώς, στην Ελλάδα. Από το 2015 έως σήμερα έχουν γίνει 30 τέτοιες επιθέσεις. Είναι παγκόσμιο ρεκόρ», τόνισε στις δηλώσεις του ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.

«Καλέσαμε τότε την κυβέρνηση να κάνει ό,τι απαιτείται, προκειμένου να μην επαναληφθούν αυτά τα φαινόμενα, που αμαυρώνουν τη διεθνή εικόνα της χώρας. Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να απαντήσει. Η αναποτελεσματικότητα της οδηγεί στο να αναπαράγεται ένα φαινόμενο που είναι βλαπτικό για τη διεθνή εικόνα της χώρας και αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα», κατέληξε ο κ. Κουμουτσάκος.

Βίντεο: Καρέ καρέ η επίθεση στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη

Για «ντροπή για το ελληνικό κράτος» κάνει λόγο ο Βασίλης Κικίλιας.

«Μετά από την επίθεση του Ρουβίκωνα σε Υπουργείο Άμυνας, Υπουργείο Εξωτερικών και Βουλή, τώρα και στο σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη Geoffrey Pyatt. Τι ντροπή για το ελληνικό κράτος», έγραψε στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΝΔ: Η ανοχή είναι συνενοχή κ. Τσίπρα

«Η ανοχή είναι συνενοχή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Επίθεση σε σπίτι πρέσβη. Νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Καμμένα αυτοκίνητα δημοσιογράφων. Γιάφκες στα Πανεπιστήμια.  Πορείες συμπαράστασης στον Κουφοντίνα. Θα σας το πούμε απλά κ. Τσίπρα: Η ανοχή είναι συνενοχή».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top