Με κόντρες ξεκίνησε η συζήτηση για τα μέτρα στη Βουλή

Μανιάτης (ΚΙΝΑΛ) κατά Τσίπρα για τους… «θεοσεβούμενους Συριζαίους»

Με «τζαρτζαρίσματα» ξεκίνησε η συζήτηση για τις 120 δόσεις στη Βουλή, στην οποία συζητούνται και οι τροπολογίες για την 13η σύνταξη και τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.    

Κατατέθηκαν οι τροπολογίες για 13η σύνταξη - μείωση ΦΠΑ

Η συζήτηση ξεκίνησε με εκατέρωθεν επιθέσεις μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Γιάννη Μανιάτη να ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Tσίπρα για τη δήλωσή του ότι μέσω της ιδεολογίας του είναι πολύ κοντά στο Χριστιανισμό και να σχολιάζει ειρωνικά: «Μετά τα κεριά στους Επιτάφιους και τις Αναστάσεις, τώρα έχουν αρχίσει διάφοροι Συριζαίοι απανταχού της Ελλάδας, να σταυροκοπιούνται, μετά τη δήλωση του κ. Τσίπρα».   

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος  Ξυδάκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στη ΝΔ κάνοντας λόγο για «ταξική πολιτική»,  με αφορμή τη γνωστή δήλωση για το επταήμερο και την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των δύο κομμάτων.

 «Σφάζονται» για την επταήμερη εργασία Τσίπρας και Μητσοτάκης

Υπήρξε όμως και μία ευχάριστη είδηση στη Βουλή, καθώς,  όπως μετέδωσε ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του Star Αντώνης Αντωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με Μάρα Ζαχαρέα, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ανακοίνωσε ότι έπεσε κατά δύο μονάδες ο δείκτης φτώχειας.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top