Κατατέθηκαν οι τροπολογίες για 13η σύνταξη - μείωση ΦΠΑ

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν

Βουλή

Κατατέθηκαν πριν από λίγο στη Βουλή οι τροπολογία της κυβέρνησης για την 13η σύνταξη και τη μείωση ΦΠΑ στο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών και τις 120 δόσεις. 

Στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας για τη 13η σύνταξη γίνεται αναφορά στους λόγους που ώθησαν την κυβέρνηση στη συγκεκριμένη κίνηση, ενώ υπάρχει αναλυτική αναφορά στα ποσά που δικαιούνται οι συνταξιούχοι ανάλογα με το εισόδημα, στο ακατάσχετο κ.α. 

Αντίστοιχα, στην τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών γίνεται αναλυτική αναφορά στους νέους μειωμένους συντελεστές για το ΦΠΑ, όπως στην εστίαση και των διατάξεων που τροποποιούνται ή καταργούνται.     

Διαβάστε τι αναφέρουν οι τροπολογίες: 

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΦΠΑ

 ΕΚΤΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ  

Κατατέθηκε επίσης τροπολογία του Υπουργείου Πολιτισμού με την οποία θεσπίζεται προστατευτικό καθεστώς για τους οργανωμένους αρχαιολογικούς χώρους και για τα αρχαία μνημεία ανεξαρτήτως χρονολόγησης. Με την τροπολογία  τίθενται εκτός συναλλαγής τα μνημεία που ανήκουν στο Δημόσιο.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ REBATE 4% ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ   

Τέλος, κατατέθηκε Τροπολογία με την οποία υποχρεώνονται οι φαρμακευτικές εταιρείες να αποδώσουν στον ΕΟΠΠΥ το rebate 4%  επί της πραγματικής φαρμακευτικής δαπάνης για τα χρόνια 2006,2007,2008

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top