Καμμένος: Δε δίνω ψήφο εμπιστοσύνης – Στηρίζω τις 120 δόσεις

Το απίστευτο photoshop με Θεοχαρόπουλο, Κουντουρά και μαντίλα

O Πάνος Καμμένος

«Εμείς ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση αποστατών δεν δίνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση, που δεν έχει την λαϊκή εντολή», είπε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου, μετά την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο ανανεωμένος Πάνος Καμμένος και το… αμάρτημα

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως «η κυβέρνηση αυτή πρέπει να ανατραπεί και να οδηγηθεί  ο ελληνικός λαός σε εκλογές», ενώ εξαπέλυσε νέα επίθεση στους 3 πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ, που στηρίζουν την κυβέρνηση Τσίπρα: «Η κυβέρνηση αυτή την στιγμή στηρίζεται από 3 βουλευτές που αποστάτησαν από τους ΑΝΕΛ, γιατί εξαγοράστηκαν με μια υπουργική καρέκλα και σ’ ένα Θεοχαρόπουλο, ο οποίος δεν έχει ποτέ εκλέγει στην ζωή του και δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Μειώση σε ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ και φορολογία ανακοινώνει ο Τσίπρας

Ο κ. Καμμένος, ωστόσο, χαιρέτισε το νομοσχέδιο με τις 120 δόσεις, τονίζοντας πως «τα θετικά μετρά τα οποία αυτή η κυβέρνηση πήρε, τα οφείλουμε στους ΑΝΕΛ» και πρόσθεσε: «Εμείς φέραμε την ισορροπία την σταθερότητα, κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια ,δεν αφήσαμε να γίνει διάλυση στην χώρα».

Το απίστευτο photoshop με Θεοχαρόπουλο, Κουντουρά και μαντίλα

Ο κ. Καμμένος άφησε νέες αιχμές κατά της Έλενας Κουντουρά αλλά και του διαδόχου της στο υπουργείο Τουρισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

«Πειράζοντας» με photoshop μια φωτογραφία της κυρίας Κουντουρά με μαντίλα από επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία το 2015, ο κ. Καμμένος άλλαξε την ημερομηνία σε 2019 και έβαλε στη θέση της κας Κουντουρά... τον νέο υπουργό Τουρισμού.

H Έλενα Κουντουρά στη Σαουδική Αραβία

Η φωτογραφία της Έλενας Κουντουρά στη Σαουδική Αραβία, την οποία «πείραξε» στο photoshop ο κ. Καμμένος
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top