Φουντούλης για τη Χρυσή Αυγή: Αν με εκμεταλλεύτηκαν μπράβο τους…

Τι δήλωσε στο star.gr o ευρωβουλευτής που τον "έκοψαν" από το ψηφοδέλτιο

Λάμπρος Φουντούλης Ευρωβουλή

«Έχω μείνει με την πικρία. Αν νομίζουν ότι με εκμεταλλεύτηκαν στη Χρυσή Αυγή τότε μπράβο τους» δηλώνει στο star. gr ο ευρωβουλευτής του κόμματος Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να μην είναι εκ  νέου υποψήφιος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Κρίση στη Χρυσή Αυγή: Αποχώρησε και ο τρίτος ευρωβουλευτής της

Για το πώς εξέλαβε ο ίδιος την απόφαση του κόμματος,  ο κ. Φουντούλης δεν κρύβει την ερμηνεία που δίνει, ότι αυτό έγινε προκειμένου να εκλεγεί ευρωβουλευτής στη θέση του υποψήφιος αρεστός στον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο ( με δεδομένο άλλωστε ότι υποψήφιος ευρωβουλευτής θα είναι και ο νυν βουλευτής Γιάννης Λαγός):  «Το εξέλαβα ότι θέλουν να  βγουν κάποια κομματικά στελέχη. Και ότι φοβήθηκαν ότι θα βγουν κάποιοι άλλοι που έχουν κάνει δουλειά στην Ευρωβουλή». 

Όπως επισημαίνει ο  κ. Φουντούλης,  με βάση τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν ένας από τους πιο δραστήριους ευρωβουλευτές με…  1.200 παρεμβάσεις συνολικά! «Είμαι ένας από τους 10 πιο δραστήριους ευρωβουλευτές και είμαι πρώτος από τους Έλληνες και στις αιτιολογήσεις ψήφου» τονίζει στο star.gr. 

O ευρωβουλευτής υπενθυμίζει ότι δεν είχε ενεργό πολιτική ανάμειξη και ότι εξελέγη λόγω της συναισθηματικής αντίδρασης των πολιτών στην τρομοκρατική ενέργεια κατά την οποία έχασε τη ζωή του στο Νέο Ηράκλειο ο γιος του Γιώργος Φουντούλης (την 1/11/2013).

Όσον αφορά το πρόκειται να πράξει στο μέλλον διευκρινίζει ότι θα είναι πλέον ένας απλός ψηφοφόρος, όπως οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες, αλλά όχι ένα πολιτικό στέλεχος,  «αυτή τη στιγμή και με αυτή την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, εκτός κι αν στο μέλλον κάτι αλλάξει», όπως δηλώνει με νόημα.                                        
         
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top