Μυστικός πασχαλινός γάμος για βουλευτή: Ντύθηκε νυφούλα στα Κύθηρα!

Παντρεύτηκε τη Δευτέρα του Πάσχα

Νύφη και γαμπρός

Μυστικό πασχαλινό γάμο έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη.

Η βουλευτής Β’ Πειραιά παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, δικηγόρο Αθηνών Φώτη Γεωργιτσόπουλο.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στα Κύθηρα τη Δευτέρα του Πάσχα, στο Κάστρο της Χώρας. Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Στράτος Χαρχαλάκης και κουμπάροι ήταν ο Μάνος Τριφύλλης, Φαρμακοποιός και Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Κυθήρων, με τη σύζυγό του Ελίνα Ιορδανίδου, γιατρό Παθολόγο.

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη

Μυστικός πασχαλινός γάμος στα Κύθηρα για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, η οποία παντρεύτηκε τον δικηγόρο Φώτη Γεωργιτσόπουλο

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί το Μεγάλο Σάββατο για να γιορτάσουν την Ανάσταση και το Πάσχα, και έμειναν στο σπίτι της οικογένειας του ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Λεοντσίνη, στο χωριό Κεραμωτό.

Βασίλης Κικίλιας: Μίλησε για τον γάμο του με την Μπαλατσινού

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Η κυρία Κασιμάτη, η οποία κατάγεται από την πλευρά του πατέρα της από τα Κύθηρα, επέλεξε να κάνει τον γάμο της εκεί ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, για να αναβιώσει τις οικογενειακές ρίζες της και να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της Γιώργου Κασιμάτη, ιστορικού Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού επί Ανδρέα Παπανδρέου και πρωταθλητή Στίβου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος για το ζευγάρι στον Πειραιά, παρουσία συγγενών και φίλων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top