Παπαγγελόπουλος: Πέτσινο σκάνδαλο ο Πετσίτης

Πλήρης κάλυψη στη Βουλή και στην Ξεπαπαδέα

«Πέτσινο σκάνδαλο» χαρακτήρισε το ζήτημα Πετσίτη ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρου Παπαθεοδώρου στη Βουλή. 

Σε «δίνη» Πετσίτη ο ΣΥΡΙΖΑ – «Καρφιά» Σάκη Παπαδόπουλου για Νίκο Παππά

Όπως υποστήριξε  ο κ. Παπαγγελόπουλος, δεν έχει εντοπίσει κάποιο αδίκημα για τον Πετσίτη και εκφράζει την αίσθηση ότι μπορεί να αποδειχθεί “πέτσινο σκάνδαλο". 

«Κάποιος Μανόλης Πετσίτης πρωταγωνιστεί σε πέτσινο σκανδαλο. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα αποδειχτεί σκανδαλο και αυτό. Τι αδίκημα έχει κάνει ο Πετσίτης; Ότι προέβλεψε σε ένα χαρτάκι το αποτέλεσμα των εκλογών. Ναι,  αυτό είναι αδίκημα…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής  υπουργός Δικαιοσύνης.

Προηγουμένως ο κ. Παπαγελόπουλος παρείχε πλήρη κάλυψη και στη Γενική Γραμματέα Διαφθοράς Νατάσσα Ξεπαπαδέα, σχετικά με τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία φέρεται να είναι  νομική σύμβουλος σε off shore κυπριακή εταιρία του δικηγόρου Αρτεμίου (γνωστού και από την εμπλοκή του στο ζήτημα Πετσίτη)  αλλά και ως μέλος Διοικητικού Συμβουλίου τεχνικής εταιρίας αναλάμβανε έπαιρνε δημόσια έργα.

Νέες αποκαλύψεις για Ξεπαπαδέα: Είναι σε εταιρεία που παίρνει δημόσια έργα

Απαντώντας σε αυτή την περίπτωση σε ερώτηση του κ. Παπαθεοδώρου επίσης, αλλά και του βουλευτή της ΝΔ  Χάρη Θεοχάρη (ΝΔ), ανέφερε ότι δεν υπήρχε ασυμβίβαστο με την θέση που κατείχε το 2015 (ως σύμβουλος του ιδίου στο υπουργείο Δικαιοσύνης)  με τη νομική εκπροσώπηση κυπριακής εταιρίας. 

Ο  κ. Παπαγγελόπουλος  υποστήριξε ότι η κυπριακή εταιρία που ανέλαβε η κυρία Ξεπαπαδέα δεν ήταν off shore, αλλά εταιρία περιορισμένης ευθύνης σύμφωνα με το κυπριακό δίκαιο, η οποία δεν ανήκε στον κ. Αρτεμίου. 

Δείτε τo video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις υποθέσεις Novartis  και Πετσίτη, οι οποίες  ανεβάζουν το πολιτικό θερμόμετρο, προκαλώντας και εσωκομματικές αναταράξεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top