Στην Κρήτη ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

Ενημερώθηκε για τις ζημιές από την κακοκαιρία στη Σητεία

Στην περιοχή της Σητείας επισκέφθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, για να ενημερωθεί για τις ζημιές που σημειώθηκαν στην περιοχή από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών. 

Ο υπουργός ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Θεόδωρο Πατεράκη για το εύρος των ζημιών προκειμένου να εξετασθεί πιθανή συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αποκατάστασή τους. 

«Ο κ. Δήμαρχος, μας ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως και η μηχανικός του Δήμου Σητείας. Αποκτήσαμε μια εικόνα, όχι πλήρη, αλλά μπορούμε να εντοπίσουμε πώς θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε το Δήμο. Θα μεταβεί ένα κλιμάκιο μηχανικών, το οποίο θα συνεργαστεί με το Δήμο. Θα προσπαθήσουμε, τουλάχιστον στα σημεία που είναι σοβαρά και έχουν σχέση με τη λειτουργικότητα, να γίνουν προμελέτες και να δοθεί μια κατεύθυνση για το πώς προτείνουμε εμείς να γίνουν οι αποκαταστάσεις. Αυτό θα γίνει πάρα πολύ γρήγορα και από εκεί και μετά συνεργαζόμαστε με το Δήμο, με την Περιφέρεια και σε όποιο σημείο μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το πράξουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Άμυνας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top