Αποδοκίμασαν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη Θεσσαλονίκη

Διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της Συνθήκης των Πρεσπών

Αγρίεψαν τα πνεύματα για μια ακόμα φορά στη Θεσσαλονίκη και αυτή τη φορά αποδέκτης των έντονων αποδοκιμασιών ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση το «Ολύμπιον».

Έξω από τον χώρο, όπου είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση για την οικονομία, την άνοδο της ακροδεξιάς και την Ευρώπη, διαδηλωτές ύψωσαν την ελληνική σημεία και πανό με συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της Συνθήκης των Πρεσπών και αποδοκίμασαν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο - φωτογραφία: Intimenews

Οι συγκεντρωμένοι, μόλις είδαν τον κ. Τσακαλώτο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από το «Ολύμπιον», άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν με χυδαίους χαρακτηρισμούς και να τους αποκαλούν «προδότες».

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο κατάφεραν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν τον υπουργό, ο οποίος αποχώρησε αμίλητος μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Λίγο αργότερα ωστόσο, ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε τα όσα προηγήθηκαν με ένα tweet γράφοντας:

«Απόψε στο Ολύμπιον στην ανοιχτή εκδήλωση “Για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” είχε άδεια αίθουσα μέσα και πλήθος διαμαρτυρομένων απ' έξω. Ιδού η απόδειξη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top