Στο στόχαστρο και η Δικαιοσύνη για τη Novartis

Το χρονικό με τις «τρικυμίες» και οι δικαστικοί που την ανέλαβαν

Στην υπόθεση Novartis έχει μπει στο στόχαστρο και η Δικαιοσύνη, καθώς η έρευνα έχει περάσει από τρικυμίες, οι οποίες χτύπησαν και τους δικαστικούς λειτουργούς , με σοβαρά ερωτήματα για τους χειρισμούς τους. 

Kατάθεση - «φωτιά» για τη Novartis: Ποια πρώην πολιτικό του ΠΑΣΟΚ δείχνει!

Στη Βουλή η δικογραφία της Novartis

Όπως μετέδωσε ο δικαστικός συντάκτης του Star Κωνσταντίνος Γεώργιζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα,  όλα αρχίζουν τον  Μάρτιο του 2017 όταν η τότε εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου παραιτείται, αφήνοντας αιχμές για παρεμβάσεις στην υπόθεση.

Ερωτήματα για την αιφνιδιαστική παραίτηση Ράικου ένα μήνα πριν τελειώσει η θητεία της

Αναλαμβάνει η Ελένη Τουλουπάκη η οποία μηνύεται από τους Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο και Δημήτρη Αβραμόπουλο για τους χειρισμούς της. 

Στη Βουλή η μήνυση Σαμαρά κατά Τσίπρα - Παπαγγελόπουλου

Τον Ιανουάριο του 2019 ο εποπτεύων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιάννης Αγγελής παραιτείται με αιχμές κατά της Ελένης Τουλουπάκη. Όλες οι καταγγελίες έχουν μπει στο αρχείο. 

Για τους δικαστικούς χειρισμούς έχουν αφήσει αιχμές στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ για να δεχτούν πυρά από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος έκανε λόγο για απεγνωσμένες προσπάθειες διάσωσης από τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται.  

«Στο κόκκινο» η κόντρα Μαξίμου με ΝΔ - ΚΙΝΑΛ για τη Novartis
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top