Ο Παϊτέρης, ο Τσίπρας και η σέλφι με Ρομά στο Μαξίμου

Και… «καμπάνια» από αντίπαλο της Δούρου στον πρωθυπουργό!

Και ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης συμμετείχε στη συνάντηση εκπροσώπων των Ρομά και μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά.

Selfies, παιδικά χαμόγελα και παραμύθια στο Μαξίμου

Aναφερόμενος στον  Αλέξη Τσίπρα  ο τραγουδιστής ανέφερε  ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που δέχεται Ρομά στο Μαξίμου, μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης της κρατικής στήριξης για να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο,  αλλά και «για να μην υπάρχουν εικόνες όπως αυτή που είδαμε προχθές  όπου κάποιος σκότωσε για μια κότα». 

Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Τσίπρα 

Από τη συνάντηση δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Ο διαμεσολαβητής για τους Ρομά Απόστολος Αθνασόπουλος, στη σύντομη κουβέντα που είχε με τον κ. Τσίπρα του έπλεξε το εγκώμιο για τα μέτρα που έχει λάβει, αλλά λίγο αργότερα πλησίασε τον πρωθυπουργό και του έδωσε την κάρτα του, για την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό “Αττική μόνο με έργο” του (αντίπαλου της Ρένας Δούρου) Γιάννη Σγουρού!  

H κάρτα του Ρομά υποψηφίου με  αντίπαλο της Δούρου συνδυασμό στην Περιφέρεια Αττικής την οποία παρέδωσε ο ίδιος στον Τσίπρα 

Υπήρχε όμως και δεύτερος υποψήφιος Ρομά,  ο Αντώνης Μπατζαλής,  που κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος στην Κάτω Αχαγιά της Αχαΐας, ο οποίος  έβγαλε μάλιστα και φωτογραφία σέλφι με τον Αλέξη Τσίπρα…

Σέλφι του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρομά υποψήφιο δήμαρχο  Αντώνη Μπατζαλή 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top