Πάνω από 1.100 προσλήψεις στην Υγεία - Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ

Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Υπουργείο Υγείας

Ξεκινά η διαδικασία για 1.116 προσλήψεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας μετά  τη δημοσίευση του Φ.Ε.Κ. για την  προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ. 

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.).

Η προθεσμία για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 9 Απριλίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 24 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. 

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. 

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης η προθεσμία αρχίζει στις 2 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται επίσης με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. 

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο ΦΕΚ:  

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΕΚ  

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προσλήψεις αναφέρθηκε και σε ανάρτησή του στο facebook, στην οποία ασκούσε εκ νέου κριτική στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.   

Πολάκης κατά Στουρνάρα πάλι: Του προτείνει γιατρούς στο Γενικό της Νίκαιας!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top