H «καυτή» δημοτική σύμβουλος, το «φακελάκι» και ο πρώην…

Σάλος στο Άργος με τη σύλληψη νεαρής πολιτικού - Τι απαντά η ίδια

Άνω-κάτω έχει κάνει το Άργος η ιστορία της δημοτικής συμβούλου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της δωροληψίας.

Η υπόθεση με το «φακελάκι» ξεκίνησε μετά από καταγγελία νεαρού τεχνίτη.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, είχε κατασκευάσει στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αλλά δεν είχε πληρωθεί.

Όταν απευθύνθηκε στην ίδια, ισχυρίζεται ότι τον κάλεσε να δώσει πρώτα ένα «φακελάκι» 2.000 ευρώ στον δήμο, για να διεκπεραιωθεί εν συνεχεία το θέμα της πληρωμής του.

Ο τεχνίτης απευθύνθηκε τότε στον ίδιο δήμαρχο, ο οποίος –πάντα βάσει της καταγγελίας του- τον συμβούλεψε να πράξει όπως του υπέδειξε η κυρία Δαμασκηνού.

Εκείνος, τότε, ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία και έκλεισε ραντεβού με την δημοτική σύμβουλο στις 6 Μαρτίου, δίνοντάς της 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αμέσως, παρενέβησαν οι αστυνομικοί και πέρασαν χειροπέδες στην δημοτική υπάλληλο, ενώ ο δήμαρχος τελικά δε συνελήφθη καθώς παρήλθε το αυτόφωρο. 

«Είναι πρώην μου, θέλει να με εκδικηθεί»

Για το συμβάν τοποθετήθηκε δημόσια η ίδια, η οποία σε ανακοίνωσή της ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω άνδρας είναι πρώην της, με τον οποίο συζούσε κιόλας για ένα διάστημα.

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για πλεκτάνη, καθώς ο νεαρός τεχνίτης θέλει να την εκδικηθεί. Όσον αφορά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, που έλαβε από αυτόν, η ίδια λέει πως πρόκειται για χρήματα που ο ίδιος της χρωστούσε από τότε που ήταν ζευγάρι.

Η ανακοίνωση της:

«Επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι θα ήθελα να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου, ότι από χθες βιώνω ένα Γολγοθά, με υπαίτιο έναν άνθρωπο με τον οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν διατηρούσα σχέση και τον είχα βάλει στο σπίτι μου. 

Ο άνθρωπος αυτός, με εκδικητικό μίσος, προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση σε μια μεταξύ μας, από το παρελθόν, οικονομική διαφορά. Η πλεκτάνη που προσπάθησε να μου στήσει, βοηθούμενος πιστεύω και από τρίτους, που με βεβαιότητα θα αποκαλυφθούν σύντομα, είμαι σίγουρη ότι θα καταρρεύσει ενώπιον των Δικαστηρίων. 

Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθούν όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτή την υπόθεση. Και να θυμίσω μια παροιμία “όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα…”».

Τι λέει η δικηγόρος της δημοτικής συμβούλου

«Η πελάτισσα μου ισχυρίζεται πως πρόκειται για μια καθαρά προσωπική διαφορά με άτομο με το οποίο διατηρούσε στενή σχέση επί σειρά ετών», δήλωσε η δικηγόρος της κατηγορούμενης Βασιλική Αχριάνη.

H υπόθεση πήρε αναβολή από το δικαστήριο Ναυπλίου για την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top