«Κεραυνοί» Παυλόπουλου για το προσφυγικό

Προειδοποίησε για άνοδο των δυνάμεων του λαϊκισμού στις ευρωεκλογές

Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν δείχνουν την αλληλεγγύη τους στο προσφυγικό. Ο κ. Παυλόπουλος, που ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στο Μαυροβούνιο, προειδοποίησε ότι στις ευρωεκλογές που έρχονται θα δούμε άνοδο του λαϊκισμού... 

«Που είναι οι κυρώσεις για χώρες που λένε ότι δε μας ενδιαφέρει το προσφυγικό και τι συμφωνήθηκε. Εμείς πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες δεν παίρνουμε στο έδαφός μας. Ποια Ευρώπη είναι αυτή; Ποιο κράτος δικαίου;» ανέφερε ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος. 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος κατακεραύνωσε τους ευρωπαίους εταίρους μας που γυρίζουν την πλάτη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, χωρίς να δείχνουν την αλληλεγγύη τους και χωρίς να υφίστανται τις παραμικρές κυρώσεις.

Από το Μαυροβούνιο, όπου σήμερα μίλησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προειδοποίησε για άνοδο των δυνάμεων του λαϊκισμού στις ευρωεκλογές που έρχονται. 

«Στις ευρωεκλογές που έρχονται δυστυχώς θα δούμε μορφώματα του λαϊκισμού που επιβουλεύονται το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα επειδή η Ευρώπη δεν έπραξε το καθήκον της απέναντι στην αποστολή» δήλωσε ο πρόεδρος Δημοκρατίας.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινο δελτίο ειδήσεων εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top