«Περάστε κόσμε»: Πάνω από 11.000 προσλήψεις στο Δημόσιο!

Μύρισε εκλογές και για απονομή ιθαγένειας - ελληνοποιήσεις

Προσλήψεις και ελληνοποιήσεις βρίσκονται στην προεκλογική φαρέτρα της κυβέρνησης, όπως ανέφερε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

«Η κυβέρνηση δεν ξέφυγε απο τον πειρασμό» επισήμανε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση φέρνει κατ’ εξαίρεση  «προσλήψεις απο πόρτες και παράθυρα στους  δήμους για προσωπικό κάθε κατηγορίας». 

«Με μια πρόχειρη πρόσθεση μέτρησα 11.866 προσλήψεις,  μπορεί να ειναι και διπλάσιος ο αριθμός. Μέχρι και 500 σχολικοί φύλακες που είχαν μετακινηθεί το 2013 σε νοσοκομεία επιστρέφουν στις παλιές τους θέσεις!» τόνισε η Κ. Μακρή. 

Η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αναφέρθηκε και στην απλοποίηση της απονομής ιθαγένειας,  αφού τα τεστ γίνονται ευκολότερα, αλλά αυτοί που θα πάρουν ιθαγένεια θα ψηφίσουν απο την επόμενη φορά και όχι  σε αυτές τις εκλογές. 

Τέλος, η Κ. Μακρή επισήμανε  ότι  αυξάνεται η ποσόστωση των γυναικών, καθώς το 40% πλέον στα ψηφοδέλτια  (αντί για 30%) θα ειναι γυναίκες.

«Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνδρες που νόμιζαν ότι ειναι υποψήφιοι θα βρεθούν εκτός η θα αλλάξουν έδρα» υπογράμμισε για το ίδιο θέμα.

Στο 40% αλλάζει η ποσόστωση για τις γυναίκες στις βουλευτικές εκλογές!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top