Επιβεβαίωση Μαξίμου: Το αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε στην Αθήνα

Μυστήριο τι έγινε κατά την τετράωρη παραμονή του στο "Ελ. Βενιζέλος"

αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος"

Το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε στην Αθήνα. Αυτό επιβεβαίωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας το Μέγαρο Μαξίμου με non paper που εξέδωσε. 

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το περασμένο Σάββατο για ανεφοδιασμό και χαρακτηρίζει όλα όσα ειπώθηκαν «θεωρίες συνωμοσίας».

Θρίλερ με κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας στο «Ελ. Βενιζέλος»

Η κυβέρνηση επιτίθεται τόσο στη ΝΔ, όσο και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν απαντά στο γιατί άλλες ευρωπαϊκές πόλεις δεν επέτρεψαν την προσγείωση στο αεροσκάφος αυτό, για το οποίο η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας έχει υπόνοιες ότι μετέφερε τμήμα του χρυσού της χώρας. 

Το Μαξίμου δεν απαντά επίσης και στο ερώτημα της ΝΔ ως προς το με ποιον συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας κατά την τετράωρη παραμονή του στην Αθήνα. 

Η αποκάλυψη για την προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ήταν εκείνος που αποκάλυψε ότι το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου κυβερνητικό σκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, χωρίς πριν να έχει καταθέσει σχέδιο πτήση. 

Το αεροσκάφος, κατά τις ίδιες πληροφορίες,  απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Μαικετία του Καράκας με αρχικό προορισμό το νησί «Μαργαρίτα» της Καραϊβικής. 

Άγνωστο γιατί, την ίδια μέρα το αεροσκάφος προσγειώθηκε  στην Πορτογαλία μετά από  απειλή του πιλότου ότι αν δε δοθεί άδεια προσγείωσης το αεροπλάνο θα συντριβεί, λόγω έλλειψης καυσίμων.     

Το αεροσκάφος προσγειώνεται στις 26 Φεβρουαρίου στη Γενεύη, ύστερα από άρνηση αρκετών  ευρωπαϊκών χωρών να του παράσχουν άδεια προσγείωσης. 

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 14:06 προσγειώθηκε στην Αθήνα, ζητώντας ανεφοδιασμό, διάρκειας μίας ώρας, αλλά φέρεται να παρέμεινε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τέσσερις ώρες περίπου, καθώς απογειώθηκε στις 18:00. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top