Από τη ΝΔ στον Λεβέντη η εντυπωσιακή πρώην βουλευτής στη Χίο!

Αντίστροφη πορεία σε σχέση με άλλα στελέχη των δύο κομμάτων

Μαρία Σταυρινούδη

Yποψήφια βουλευτής στη Χίο με την Ένωση Κεντρώων θα είναι η πρώην βουλευτής  της ΝΔ στο νησί, φαρμακοποιός-επιχειρηματίας στο επάγγελμα, Μαρία Σταυρινούδη, σε μια αντίστροφή πορεία σε σχέση με άλλα στελέχη που μετακινήθηκαν από το ένα κόμμα στο άλλο.   

Όπως ανακοινώθηκε μετά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, "η κ. Σταυρινούδη θα δώσει με όλες τις δυνάμεις της, τον αγώνα για μια ισχυρότερη Ένωση Κεντρώων". 

(φωτογραφία από τη συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντη με τη Μ. Σταυρινούδη).

Η πρώην βουλευτής είχε ορκισθεί το 2014 μετά την παραίτηση του τότε βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μουσουρούλη, ο οποίος παραιτήθηκε προκειμένου να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Τότε η έδρα πέρασε αρχικά στον Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος, όμως, τον Μάιο εξελέγη αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου για να την καταλάβει τελικά η ίδια, ως δεύτερη επιλαχούσα στις εκλογές του Ιουνίου 2012, Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη.

(Από την ορκωμοσία της Μ. Σταυρινούδη ως βουλευτού το 2014)   

Αν και παρέμεινε λίγους μήνες βουλευτής η κ. Μ. Σταυρινούδη, ιδιοκτήτρια  γνωστής εταιρίας καλλυντικών που έχουν ως κύριο συστατικό τους την μαστίχα Χίου, χάρη και στην εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη, ειδικά από τους άνδρες συναδέλφους της…  

Είναι ξανθιά, κορμάρα και μπαίνει με καλλυντικά και μόλις 293 ψήφους στη Βουλή!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top