Μητσοτάκης: Ποιον πασίγνωστο Έλληνα «πέτυχε» στη Μόσχα

Χαιρετήθηκαν και είχαν εκτός προγράμματος συνάντηση

Μητσοτάκης και Ιτούδης

Τον Δημήτρη Ιτούδη «πέτυχε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ βρισκόταν στη Μόσχα για τις επαφές του με τον Ρώσο πρωθυπουργό Ντιμίτρι Μεντβέντεφ και άλλου υψηλόβαθμους κρατικούς αξιωματούχους.

Την ώρα που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, πήγαιναν για να δειπνήσουν, συνάντησαν στο λόμπι του ξενοδοχείου τον επιτυχημένο Έλληνα τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο μπάσκετ.

Μητσοτάκης σε Μόσχα: Στο πρόσωπό μου θα βρείτε έναν αξιόπιστο συνομιλητή

Ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομη συνάντηση μαζί του, με το θέμα να είναι (τι άλλο;) το μπάσκετ, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ αγαπάει ιδιαίτερα το άθλημα.

Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Ιτούδη στη Μόσχα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι συνάντησαν στο λόμπι του ξενοδοχείου, που διέμεναν στη Μόσχα, τον Δημήτρη Ιτούδη

Ο κ. Ιτούδης είπε στον κ. Μητσοτάκη μερικά… μυστικά του επαγγέλματος, ενώ η συζήτηση έφτασε μέχρι και στον Έλληνα σούπερσταρ του παγκόσμιου μπάσκετ, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Νέο ασφαλιστικό υπόσχεται ο Μητσοτάκης: Τέλος ο νόμος Κατρούγκαλου

Φυσικά, στο τραπέζι έπεσε και ο αγώνα Ολυμπιακού – ΤΣΣΚΑ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή το βράδυ, καθώς ο κ. Μητσοτάκης είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top