Έκρηξη του Επιτρόπου Υγείας κατά Πολάκη: Είναι ντροπή!

«Δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία αυτός ο τύπος»

Πρωτοφανής ήταν η έκρηξη του Επιτρόπου Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το περιστατικό με τον Παύλο Πολάκη το 2016, όταν ο υπουργός Υγείας κάπνιζε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο.

«Είναι ντροπή! Είναι ντροπή! Αυτός ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία. Μηδέν! Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταγγέλλονται στην κοινή γνώμη. Αν είσαι εθισμένος, είναι ίσως δύσκολο να απεξαρτηθείς, αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσεις. Ας πάρεις τσίχλες νικοτίνης, ας ζητήσεις ιατρική βοήθεια», είπε χωρίς να κρύψει τον θυμό του.

Όπως εξήγησε, το ζήτημα της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας είναι πολύ σοβαρό και «το Κοινοβούλιο της χώρας σας οφείλει να το συζητήσει».

Δείτε τις ζεϊμπεκιές Πολάκη στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κραουνάκης!

«Δεν είναι θέμα ελεύθερης βούλησης κάποιου αν θα καπνίζει ή όχι. Οταν αυτό συμβαίνει σε δημόσιο χώρο πρόκειται για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γιατί οι γύρω του έχουν το δικαίωμα να αναπνέουν καθαρό αέρα. Σήμερα επισκέφθηκα το ελληνικό υπουργείο Υγείας και οι χώροι μύριζαν τσιγάρο. Κανείς από όσους συνάντησα δεν φορούσε γραβάτα. Θεωρούν ότι έτσι πολεμούν τις ελίτ; Αυτή είναι πολιτική του δρόμου!», πρόσθεσε ο Επίτροπος Υγείας.

Ο κ. Βιτένις Αντριουκαΐτις βρέθηκε στην Ελλάδα για την εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top