Αυτά είναι τα έξι «Ναι» στην κυβέρνηση: Το προφίλ των βουλευτών

Ποιοι από αυτούς έχουν περάσει από… πέντε κόμματα!

Έξι βουλευτές, τέσσερις απο τους ΑΝΕΛ, μία διαγραφείσα απο τη ΝΔ και ένας απο το Ποτάμι χθες έδωσαν το πολυπόθητο 151.

ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 

Αναμφίβολα το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Σπύρος Δανέλλης, καθώς η ψήφος του «κλείδωσε»  το….  «μαγικό»  151. Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε τα υπουργικά  έδρανα και πήγε να ευχαριστήσει τον Σπύρο Δανέλλη, όπως έκαναν με ανακούφιση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Δανέλλης, ιδρυτικό στέλεχος του Συνασπισμού, έγινε ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και απο εκεί πέρασε στο Ποτάμι.  Χθες βρήκε θαλπωρή στα βουλευτικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΤΗΣ Κ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

«Γιούχα»  και ειρωνικά γέλια για το «ΝΑΙ»  της Κατερίνας Παπακώστα απο τη γαλάζια πτέρυγα .

Η ίδια ξεκίνησε την πολιτική της σταδιοδρομία απο τη ΝΔ το 1988.Τριάντα χρόνια μετά, διεγράφη, ανεξαρτητοποιήθηκε και ίδρυσε τη «Νέα Ελληνική Ορμή».  Μπήκε απο το παράθυρο των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ο ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Με τη μηχανή του και χωρίς φρουρά, έφτασε και σήμερα στη Βουλή ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είχε  υποχρεώσεις στη συζήτηση για το Νόμο Γαβρόγλου.

Ο γιατρός στο επάγγελμα έχει πολυτάραχη κομματική διαδρομή. Απο την οργάνωση ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ, στο ΠΑΣΟΚ, λίγο στο ΔΗΚΚΙ, μια στάση στη ΝΔ και βουλευτής με τους ΑΝΕΛ!  

Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παραδώσει την έδρα του. Αναζητείται ο επόμενος σταθμός του…  «Ο Παπαχριστόπουλος δεν ειναι μόνο ότι δεν εχει φρουρά, δεν ειναι μόνο ότι δεν έχει αυτοκίνητο, ειναι κατάντια για άτομα του πολιτικού συστήματος που εκστομίζουν απίστευτα πράγματα, κακίες για ανθρώπους που κόντρα στο ρεύμα έχουν ακόμη ηθικές αξίες» δηλώνει ο ίδιος για την κριτική που δέχεται.   

ΣΤΟ... ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ Η Ε.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Ο «δρόμος του μεταξιού»  συνεχίζεται για την υπουργό Τουρισμού που κλείνει deal στη Σαγκάη για απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα.  

Η Έλενα Κουντουρά , αφού άφησε πίσω της τα «ντεφιλέ»  και τις ένδοξες ημέρες του modelling  αποφάσισε να δοκιμάσει την ευελιξία της και στην πολιτική,  περνώντας απο τη ΝΔ στους ΑΝΕΛ. Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν αποκλείεται να τη δούμε στα ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

Μαζί της και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, στέλεχος της ΝΔ που πέρασε στους ΑΝΕΛ και οι επικριτές του λένε πως κλείδωσε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα.  

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ...5ο ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΖΟΥΡΑΡΙ

Ακολουθώντας πιστά το  αγαπημένο του τραγούδι ο Κώστας Ζουράρις  πήγε και εν συνεχεία έφυγε απο το ΚΚΕ, το ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, to Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο ( του Στέλιου  Παπαθεμελή) για να ιδρύσει την «ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ» που συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ. Πέρασε απο 4 κόμματα και χθες έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα 5ο, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top