Καμμένος κατά Τσίπρα: Μου είχε πει πως η Συμφωνία θα έρθει μετά τις εκλογές

«Να σκεφτεί καλά ο Ζουράρις αν θα είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τις Πρέσπες»

Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα άφησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εμφανίστηκε προδομένος από τον πρωθυπουργό σε δύο περιπτώσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως αισθάνεται προδομένος από τον πρωθυπουργό, καθώς στο θέμα του Σκοπιανού δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές.

Αλλάζουν τη σύνθεση της Επιτροπής Εξωτερικών για να περάσουν οι Πρέσπες

Ραγδαίες εξελίξεις με Συμφωνία των Πρεσπών: «Κόλλησε» στους 149 ο Τσίπρας;

Η μία ήταν όταν, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, του είπε ότι θα συζητηθεί το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών μετά τις εκλογές και η δεύτερη όταν του είπε ότι θα το δουν το θέμα τον Μάρτιο, αλλά ήρθε τώρα στη Βουλή. 

«Διακινητής της τσάντας του Γιωργάκη ο Νίκος Κοτζιάς»

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε ευθέως και στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον χαρακτήρισε «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη», ενώ τον κατηγόρησε πως «είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών», λέγοντας πως έχει κάνει πολλά «εγκλήματα» σε πολλές υποθέσεις.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε εκ νέου στο Ίδρυμα Σόρος και τις συμβάσεις της VISA του Ελληνικού ΥΠΕΞ, τις οποίες -είπε- πως παραχώρησε ο κ. Κοτζιάς σε εταιρίες, που -μέσω 29 οffshore- καταλήγουν στον Σόρος. Ο συνολικός τζίρος για τις βίζες, όπως είπε ο κ. Καμμένος, έφτανε τα 50 εκ. ευρώ!

Αιχμές και κατά του Παυλόπουλου και μήνυμα σε Ζουράρι

«Έχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως Κυβερνητικός Εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του"», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Mπουρλότο» από Καμμένο και τρικούβερτος καβγάς με βουλευτές της ΝΔ

Όπως τόνισε, «οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων».

Άδωνις κατά Ζουράρι: Προτίμησες να προδώσεις όλη σου τη ζωή για τον Τσίπρα

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στον Κώστα Ζουράρι, λέγοντας πως «εάν είναι ο 151ος, που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά».

«Θα μπλοκαριστεί στον ΟΗΕ η Συμφωνία»

Ο κ. Καμμένος είπε πως ακόμη κι αν περάσει η Συμφωνία από την Ελλάδα, τότε «θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών».

Παράλληλα, σημείωσε πως η Συμφωνία «είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων».

«Θα χυθεί αίμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε στη συνέχεια πως «η συγκεκριμένη συμφωνία ανατρέπει τη Συμφωνία της Γιάλτας».

«Αυτή η προσπάθεια ανατροπής της συμφωνίας της Γιάλτας θα φέρει πολύ πόνο και αίμα στα Βαλκάνια», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top