Aντιδράσεις για τις «βόμβες» Καμμένου στη συνέντευξη στο Star

Υπονοούμενα για συναλλαγές και χρηματισμούς

Τα υπονοούμενα ακόμη και για χρηματισμό βουλευτών που άφησε ο Πάνος Καμμένος στην συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Μεγάλη συζήτηση άνοιξαν και οι  αποκαλύψεις  για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα,  αλλά και η πρόκληση που απεύθυνε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καμμένος στο Star: Κάποιοι δεν άλλαξαν στάση για την ψυχή της μάνας τους!

«Για την ψυχή της μάνας του κανείς δεν το κάνει… Για την υπόθεση των Σκοπίων έχουν πέσει πάνω  τεράστια συμφέροντά να την υποστηρίξουν, με πρώτο το ίδρυμα Σόρος που μόνο το Star έχει αναδείξει» ανέφερε ο κ. Καμμένος.   

«Σε αυτά τα ζητήματα δεν πρέπει να αφήνουμε υπόνοιες» σχολίασε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς, ενώ από την πλευρά της ΝΔ ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:  «Υπάρχει μια δυσοσμία χυδαίων ανταλλαγμάτων από τον κ. Τσίπρα  για να κρατηθεί στην εξουσία και να περάσει τις Πρέσπες». 

ΜΗΝΥΜΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ: «ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ» 

Στην καταγγελία του ο Πάνος Καμμένος δεν εξαίρεσε ούτε τους δικούς του βουλευτές που αλλαξοπίστησαν και προειδοποίησε τον Πρωθυπουργό, «να είναι σίγουρος ότι αύριο θα τον προδώσουν κι αυτόν… Αυτοί οι υπουργοί που φεύγουν από μένα για να για να υπουργοποιηθούν με πουλάνε. Αποστατούν, με προδίδουν». 

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στην Μάρα Ζαχαρέα για την πρόταση μομφής προκάλεσε πινγκ πονγκ του προέδρου των ΑΝΕΛ με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας που την ίδια ώρα μιλούσε στο κεντρικό  δελτίο του ΑΝΤ1

«Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφασίσει ότι δέχεται να μην υπάρχει καμία λύση με τον όρο Μακεδονία…. υπογράφω πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης» δήλωσε στο Star o πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

«Το είπε ο ίδιος Πάνος Καμμένος  που διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι θα χύσει το αίμα του για τη Μακεδονία… ο οποίος όταν  είχε την δυνατότητα τον Ιούνιο να ρίξει την κυβέρνηση  και να μην γίνει η συμφωνία των Πρεσπών δεν το έκανε» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο κ. Μητσοτάκης. 

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο Α. ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι τον κορόιδεψε γιατι τον είχε διαβεβαιώσει ότι η συμφωνία θα έρθει τον Μάρτιο. «Τον αγαπώ ... Δυο φορές στην υπόθεση αυτή δεν κράτησε το λόγο του» τόνισε.  

ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.ΒΟΥΤΣΗ

Ο κ. Καμμένος κάρφωσε όμως και τον πρόεδρο της Βουλής παραπέμποντας στις άδειες του Κουφοντίνα και τον γιο του Νίκου Βούτση που τον υποδέχθηκε έξω από τη φυλακή μαζί με στελέχη του Ρουβικώνα: 

«Τον ενοχλεί να αναφέρομαι πχ στην υπόθεση Κουφοντίνα και ότι δεν μπορεί να βρίσκονται κάποιοι και να τον υποδέχονται έξω από τη φυλακή… Δε με θέλει ο Βούτσης,  ποτέ δε με ήθελε, ούτε και ο  Φίλης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top