Κατά συνείδηση το ΚΙΝΑΛ στη Συμφωνία των Πρεσπών

Χρηστίδης: Είναι προβληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα

Φώφη Γεννηματα και Παύλος Χρηστίδης

Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά χωρίς να ζητήσει κομματική πειθαρχία από τους βουλευτές, τάσσεται το Κίνημα Αλλαγής.

«Οι “Kαμμένοι” των Πρεσπών είναι αυτοί που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα υπερψηφίσουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών» δήλωσε στο news247 ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, προσθέτοντας πως «η συμφωνία των Πρεσπών είναι προβληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα».

Ο κ. Χρηστίδης είπε δε θα υπάρχει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι δε θα υπάρξει διαφοροποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή προσωπικοτήτων της κεντροαριστεράς στην εκδήλωση υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, είπε: «Υπάρχει μια σειρά ακαδημαϊκών πολιτικών και πολιτών που στηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών, το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει Κεντροαριστερά με τον Κουίκ. Ο κ. Τσίπρας τα τελευταία 4 χρόνια συγκυβέρνησε με τον Καμμένο, προσκλητήριο για προοδευτικό μέτωπο με Παπακώστα δεν γίνεται».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top