Novartis: Συνεχίζεται το «κρεσέντο» Πολάκη κατά δικαστικών με νέα ανάρτηση!

Τι απάντησε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τη «θεσμική εκτροπή»

Παύλος Πολάκης

Συνεχίζει τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει με δικαστικούς λειτουργούς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή τη σύλληψη του Νίκου Μανιαδάκη, παρά τη σφοδρή εις βάρος του κριτική από τη ΝΔ, αλλά και από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που έκανε λόγο για «θεσμική εκτροπή».    

Novartis: Έρευνα της εισαγγελίας στο σπίτι του Νίκου Μανιαδάκη

Τρικούβερτος καβγάς Πολάκη - Γεωργιάδη για τη Novartis και τον μάρτυρα

Δικαστικό και πολιτικό θρίλερ με τον προστατευόμενο μάρτυρα που συνελήφθη 

«Καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσυνης μιλάτε για "θεσμική εκτροπή"», έγραψε σε νέα ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης, απαντώντας στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και υποστηρίζοντας ότι θα ήταν αναγκαίο «η κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου» να ρυθμιστεί να μετράει σε μήνες και όχι σε δεκαετίες όπως στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα έγραψε ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του: 

«ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ-ενταύθα

Αξιότιμοι κύριοι

1) Διάβασα την ανακοίνωσή σας.

2) Καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσυνης μιλάτε για "θεσμική εκτροπή"

3) Πριν βγάλετε την ανακοίνωση, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ πως: Από τις 31/12/18 έχω αποστείλει ως Αναπλ. Υπ. υγείας 4 (τέσσερις) αναφορές προς την Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου για κάθε μια από τις υποθέσεις που αναφέρονται στην ανάρτηση, ζητώντας να υπάρξει ΑΡΜΟΔΙΩΣ ο προβλεπόμενος ΕΛΕΓΧΟΣ καθώς κατά την εκτίμησή μου οι υποθέσεις αυτές ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.

4) Εγώ δε μίλησα για "πολιτικό χρόνο" όπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωσή σας, αλλά για ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ !!!

5) Μια που το έφερε η κουβέντα, πιστεύω πως αναγκαίο θα ήταν η "κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου" να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και όχι σε δεκαετίες όπως το παρελθόν (π.χ. Siemens, C4i, κλπ)

Μετά τιμής

Παύλος Πολάκης αν.Υπ.Υγείας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top