Να παραπαίει εμφανίζεται ο Γιούνκερ σε νέο βίντεο!

«Φούντωσαν» πάλι οι φήμες για την κατάστασή του

Στο προσκήνιο επανέρχεται το ζήτημα αν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είναι αλκοολικός (γεγονός που πάντως ο ίδιος έχει διαψεύσει) ή αν έχει άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας, μετά από βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube  (από το ProductiehuisEU). Τ

Tο βίντεο,  όπως και φωτογραφίες προηγουμένως,  τον εμφάνιζαν να… αγωνίζεται για να περπατήσει  σε μια μικρή σειρά από σκαλοπάτια, σε μια σημαντική διεθνή σύνοδο κορυφής (στη συγκεκριμένη περίπτωση στην ευρωαφρικανική σύνοδο στη Βιέννη), αλλά και  να έχει μια γενικότερα «περίεργη» συμπεριφορά στον τρόπο που κινείται.      

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή  διέψευσε ότι  επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας της ΕΕ έχει προβλήματα  υγείας μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον έδειχναν  να σκοντάφτει σε ρεσεψιόν στη Βιέννη.

"Οι φωτογραφίες βρίσκονται συχνά όπως και στην περίπτωση αυτή", δήλωσε η  αναπληρωτής  εκπρόσωπος Mina Andreeva σε δημοσιογράφους, απαντώντας σε σχετική  ερώτηση σχετικά με την υγεία του προέδρου της Επιτροπής.

Πρόσθεσε πάντως ότι ο Γιούνκερ όπως είπε και ο ίδιος, μερικές φορές πονάει  όταν  περπατάει εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών που προκλήθηκαν από αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από 30 χρόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται υπό αμφισβήτηση η υγεία του. 

Τον περασμένο Ιούλιο ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παρακολούθησε δείπνο στη διάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ και αρκετοί άλλοι ηγέτες.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν είχε εμφανισθεί να σκοντάφτει και να κλονίζεται στο βαθμό που οι πρόεδροι της Φινλανδίας και της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων, έπρεπε να βοηθήσουν να τον διατηρήσουν όρθιο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top