Καμμένoς: «Κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ»

«Συμφώνησα με τον Αλέξη Τσίπρα»

Κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δε θα συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η συμφωνία που έκανε ο Πάνος Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Την είδηση δημοσιεύει το pontiki.gr, στο οποίο και έκανε αποκλειστική δήλωση ο Πάνος Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι η συμφωνία ισχύει τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις ευρωεκλογές.

Τι σημαίνει αυτό; 

-Ότι εκλείπουν  τα όποια κίνητρα βουλευτών των ΑΝΕΛ για διεκδίκηση ανταλλάγματος για ψήφο στη συμφωνία των Πρεσπών

-Ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θα μπορεί να χρεωθούν κατηγορία για αποστασία, εφόσον επιλέξουν να υπερψηφίσουν τη συμφωνία

-Ότι ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να μην συμβάλλει με καμία ενέργειά του σε πιθανή διάλυση των ΑΝΕΛ

-Ότι Τσίπρας και Καμμένος θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος

-Ότι δε στέκουν τα σενάρια περί αυτόνομης πορείας του Καμμένου για να αποκομίσει εκλογικό όφελος σε βάρος του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Πάνος Καμμένος είχε προκαλέσει κυβερνητικούς τριγμούς, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας αρχικά ότι η αποχώρηση θα γίνει αν η συμφωνία περάσει από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ και διευκρινίζοντας στη συνέχεια ότι ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση αν η συμφωνία έλθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.

«Δεν έχω ακούσει κάποιες δηλώσεις, όλα καλά!», απάντησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε χθες ο Πάνος Καμμένος ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν έρθει η συμφωνία στην ελληνική βουλή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top