Κοτζιάς: Αν ήμουν ακόμα ΥΠΕΞ θα τράβαγα τα αυτιά του Ζάεφ!

Αιχμές για τον ίδιο τον Τσίπρα αλλά και για τον Καμμένο

Νίκος Κοτζιάς

«Θα τράβαγα τα αυτιά του Ζάεφ με όλους τους τρόπους, αν ήμουν στη θέση του υπουργού Εξωτερικών», δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τα όσα  δήλωσε ο πρόσφατα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ για τη «μακεδονική γλώσσα» στην Ελλάδα.   

Με τον τρόπο αυτό πάντως  άσκησε κριτική και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον αντικατέστησε στη θέση του υπουργού Εξωτερικών.      

Ο ίδιος πάντως διευκρίνισε ότι  δεν διαπίστωσε να υπάρχει αναφορά του Ζάεφ σε «Μακεδονική μειονότητα»  στην Ελλάδα, παρά μόνο η αναφορά του για τη γλώσσα.  Υποστήριξε επίσης απαντώντας ουσιαστικά και στους ΑΝΕΛ,  ότι δεν μπορεί να γίνεται λόγος για παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών καθώς η συμφωνία δεν έχει τεθεί σε ισχύ. 

Με αφορμή το αν η Συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί  από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο κ. Κοτζιάς θυμήθηκε και την κόντρα με τον υπουργό Άμυνας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα ψηφιστεί, συμπληρώνοντας αιχμηρά: «Ο Καμμένος είναι ο τελευταίος που θα ήθελε εκλογές για το Σκοπιανό. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα επανεκλεγεί».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top