Κόντρα για τη ΔΕΠΑ στη Βουλή

Σκληρή κριτική από Δένδια – Χατζηδάκη - Τι απάντησε ο Σταθάκης

Κόντρα σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε στη Βουλή με την αφορμή  και την υπόθεση της ΔΕΠΑ , κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της επίκαιρης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ για τη ΔΕΗ.

Από πλευράς ΝΔ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος  Δένδιας  κατηγόρησε την κυβέρνηση «ότι τηρεί εκκωφαντική σιωπή» σε τα όσα της καταλογίζονται και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το ηθικό πλεονέκτημα που προσπαθεί να «περάσει» στην κοινή γνώμη. «Υπάρχει δημόσια τοποθέτηση του εν λόγω στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ότι έπαιρνε εντολές γι’ αυτήν την παράνομη ενέργεια από έξι υπουργούς. Δεν μπορείτε να σιωπάτε και πολύ περισσότερο δεν μπορείτε να κουνάτε το δάχτυλο στη ΝΔ», ανέφερε επίσης στην παρέμβασή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  Κωστής Χατζηδάκης.

Για κραυγαλέο σκάνδαλο έκανε λόγο εκ μέρους της ΔΗΣΥ και ο Γιάννης Μανιάτης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι σιωπά. 

Απαντώντας ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υποστήριξε ότι έχουν υπάρξει εκτενείς ανακοινώσεις και υποστήριξε ότι  θα προσπαθήσει πολύ η αντιπολίτευση να κλονίσει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη οι σημερινές οφειλές των 120 εκατ. ευρώ προκύπτουν από αρχικό χρέος 80 εκατ. ευρώ επί των ημερών της ΝΔ συν 25 εκατ. ευρώ από τους τόκους υπερημερίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top