Όλα δικά του τα θέλει ο Ερντογάν για τις γεωτρήσεις στη Μεσόγειο

Απειλεί πάλι ο «Σουλτάνος» - Σε επαγρύπνηση οι ελληνικές ειδικές δυνάμεις

«Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο» θέλει ο Ερντογάν, που από τη μία «έχει βάλει στο μάτι» τα μισά κοιτάσματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και από την άλλη θεωρεί αυτόνομο κράτος το… ψευδοκράτος, κουνώντας μάλιστα και το δάχτυλο στην Ουάσιγκτον!  

«Οι Αμερικανοί κάνουν κοινές εργασίες με τους Ελληνοκύπριους. Και οι Αμερικανοί έχουν ένα αέρα που λέει "εκεί μην μπείτε εσείς, από κει και πέρα κάντε ό,τι θέλετε". Πρέπει στη συμφωνία για την εξόρυξη να συμμετάσχουν και οι Τουρκοκύπριοι» διαμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος.     

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ

Ο «Σουλτάνος»  βγάζει και δεύτερο γεωτρύπανο στη Μεσόγειο, ενώ ταυτόχρονα απειλεί ξανά Ελλάδα και Κύπρο: «Τα ερευνητικά πλοία μας συνεχίζουν να εργάζονται. Για την προστασία τους έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Γι' αυτό λέμε στους φίλους μας : «”Mη μας αναγκάζετε”».

Ο Ερντογάν, όταν δεν…  κοιμάται,  όπως στο Παρίσι, ετοιμάζεται να βγάλει έναν ακόμη «πειρατή», για έρευνες, στη Μαύρη Θάλασσα αυτή τη φορά, το Oruc Reis.  

ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

Στο Καστελόριζο περιπολεί η πυραυλάκατος «Κρυσταλλίδης»  ενώ αυτήν την εβδομάδα Έλληνες κομάντος  διεξάγουν την άσκηση ειδικών επιχειρήσεων «ΩΡΙΩΝ» στο Αιγαίο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top