"Χαμός" από τη μήνυση Κοτζιά-Προκαταρκτική διέταξε η Εισαγγελέας Α. Πάγου

Στην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ανατέθηκε η έρευνα

Του Κωνσταντίνου Γεώργιζα 

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διέταξε προκαταρκτική εξέταση, προς κάθε κατεύθυνση, ζητώντας να διερευνηθούν όσα περιγράφει ο τέως υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε μηνυτήρια αναφορά του για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Μήνυση Κοτζιά για τις εις βάρος του αναφορές για Σόρος και Σκοπιανό!

Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. 

Στη δικογραφία συσχετίζεται και βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει  ότι ο κ. Καμμένος κατήγγειλε χρηματισμούς υπουργών από τον Τζορτζ Σόρος.

Η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή και σε αυτή ο κ. Κοτζιάς, στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, συναυτουργού, συνυπαίτιου ή οποιουδήποτε συμμέτοχου προκύψει από την προανάκριση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Στη μήνυση επισυνάπτονται έξι πρόσφατα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και τέσσερα σε εβδομαδιαία εφημερίδα, με τον κ. Κοτζιά να αξιολογεί, ως συνέχεια της εκστρατείας απειλών, ακόμα και σε βάρος της σωματικής ακεραιότητάς του και της οικογένειάς του, για τη συμφωνία των Πρεσπών, τα όσα αναφέρονται περί δήθεν σχέσεων με Σόρος και την υπόθεση διεθνούς διαγωνισμού στο υπουργείο για υπηρεσίες έκδοσης βίζας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top