Ζωή: H κυβέρνηση επέτρεψε την είσοδο στον Ντάισελμπλουμ. Ντρέπομαι!

Τι έγραψε στην ανάρτηση με το video του star.gr για την επίσκεψη

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μια εξαιρετικά επιθετική ανάρτηση κατά του Γερούν Ντάισελμπλουμ έκανε στη σελίδα της στο facebook η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα.  Η κ. Κωνσταντοπούλου συνοδεύει μάλιστα την ανάρτηση με το video του star.gr για την επίσκεψή του πρώην επικεφαλής του Eurogroup στην Κυψέλη!  

Ένας… πρόεδρος Eurogroup στην Κυψέλη!

Μάλιστα, η κ. Κωνσταντοπούλου ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά να...  απαγορευθεί στον Ντάισελμπλουμ η επίσκεψή του στη χώρα, ενώ επιτίθεται και στον επιχειρηματία και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδας Κοσμά Θεοδωρίδη, ο οποίος τη συνόδευσε στην επίσκεψη. 

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας:    

«Πριν ένα μήνα, έκανε βόλτες στην Κυψέλη με φίλο του μεσίτη και ανέβασαν με καμάρι το βίντεο στο διαδίκτυο. Πρώτα καταστρέφεις τη χώρα, μετά παίρνεις όσο-όσο τη δημόσια περιουσία κ αρπάζεις τα σπίτια των πολιτών. Μετά κάνεις βόλτες στην αποικία.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ είναι συνυπεύθυνος για τη δυστυχία και την εξαθλίωση των Ελλήνων. Ανήκει στους εκβιαστές του λαού και της χώρας μας. Πριν 1,5 χρόνο είπε ότι το χρέος το δημιούργησαν οι έλληνες, ξοδεύοντας λεφτά σε γυναίκες και ποτά.

Και τώρα δηλώνει πως μας έσωσε.

Ντρέπομαι που υπάρχουν Έλληνες που τον υποδέχονται και τον φιλοξενούν.

Και μια Κυβέρνηση που του επιτρέπει την είσοδο στη χώρα.

Και δεν διεκδίκησε ποτέ τα δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν από τη φορολογία επιχειρήσεων τις οποίες εξυπηρέτησε κ.Ντάισελμπλουμ ως ΥπΟικ της Ολλανδίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top