Αποδοκίμασαν τη Γεροβασίλη στο Α.Τ Ομόνοιας: «Έχετε μούτρα και εμφανίζεστε»

Στο σημείο βρέθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γεροβασίλη

Στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης, η Όλγα Γεροβασίλη.

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έδωσε «το παρών» στο κτίριο που χθες δέχτηκε την καταδρομική επίθεση περίπου 60 κουκουλοφόρων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ζωές αστυνομικών και να τραυματιστούν τέσσερις εξ΄αυτών. 

Εικόνες από το Α.Τ. Ομόνοιας μετά την καταδρομική επίθεση με μολότοφ

Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στην επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας

Γεροβασίλη αποδοκιμασίες Ομόνοια

Φτάνοντας λίγο μετά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η Όλγα Γεροβασίλη δέχτηκε αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους, ενώ ένας εξ΄αυτών, της φώναξε:

«Ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε. Ανίκανοι άνθρωποι! Επικίνδυνοι».

Eπίθεση με πέτρες και μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας - Δείτε εικόνες

Γεροβασίλη αποδοκιμασίες Ομόνοια

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ; ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ;»

«Είμαι εδώ για να εκφράσω την έμπρακτη συμπαράσταση στους άνδρες και τις γυναίκες της αστυνομίας που στοχοποιούνται καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης Ομόνοια

«Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια, δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή αστυνομία».

Μητσοτάκης Ομόνοια

Μάλιστα «κάρφωσε» και την  Όλγα Γεροβασίλη για την παρουσία της στο ΑΤ Ομονοίας τονίζοντας ότι «έπρεπε να μαθευτεί η δική μου παρουσία εδώ για να ευαισθητοποιηθεί επιτέλους η πολιτική και επιχειρησιακή ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ για να μάθουν τι πραγματικά συνέβη».

Μητσοτάκης Ομόνοια

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Τι περιμένουν πραγματικά κάποιοι, να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους;», καλώντας την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να «πεταχτεί από το Πολυτεχνείο για να δει τις καταλήψεις των διαφόρων συλλογικοτήτων και τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα που ντροπιάζουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό».

«ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας για τη «δολοφονική» επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας το βράδυ της Δευτέρας από την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις συνάδελφοί τους.

Ομόνοια διαμαρτυρία αστυνομικών

«Αυτά που ζούμε μας κάνει να αναρωτιόμαστε πού ζούμε, στο κέντρο της Βαγδάτης ή στο κέντρο της Αθήνας; Η πολιτεία πρέπει να αποκτήσει σχέδιο καταπολέμησησης όλων αυτών των φαινομένων» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Δημοσθένης Πάκος.

Ομόνοια διαμαρτυρία αστυνομικών

Ομόνοια διαμαρτυρία αστυνομικών

Ομόνοια διαμαρτυρία αστυνομικών

Ομόνοια διαμαρτυρία αστυνομικών


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top