Τρεις επιθέσεις σε βουλευτές τις τελευταίες ημέρες!

Σε ποιους άλλους επιτέθηκαν εκτός από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέα

Τρία περιστατικά επιθέσεων κατα βουλευτών καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες!  Πιο σοβαρό, ο ξυλοδαρμός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα την Κυριακή στην Καλαμάτα, απο ομάδα περίπου 30 ατόμων. Ο πρώην διαιτητής νοσηλεύτηκε με τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ η αστυνομία έκανε 5 συλλήψεις.

«Εγώ μια κουβέντα θέλω να πω: Το μίσος φέρνει μίσος και όποιος το τρέφει είναι συνένοχος. Πρέπει να σταματήσουν αυτά» δήλωσε με σπασμένη φωνή ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  με εμφανή τα σημάδια απο τα χτυπήματα που δέχθηκε στο μάτι και τον αυχένα, βγαίνοντας  απο το νοσοκομείο της Καλαμάτας. 

Πέντε συλλήψεις για την επίθεση στον Κωνσταντινέα: Είμαι τυχερός που ζω

ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ

Η περιπέτεια του βουλευτή και πρώην διαιτητή ξεκίνησε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα - Πάμισος.

Περνώντας απο στέκι οπαδών της τοπικής ομάδας, κάποιοι του φώναξαν ότι «πούλησε»  τη Μακεδονία. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ένας όχλος περίπου 30 ατόμων κινήθηκε εναντίον του και άρχισε να τον χτυπά με κλωτσιές, γροθιές.  ακόμη και με καδρόνια.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Αυτόπτης μάρτυρας όμως δίνει τη δική του εκδοχή. «Κάποιο παιδί φώναξε “η Μακεδονία ειναι ελληνική και ο Κωνσταντινέας γέλασε ειρωνικά. Ο άλλος του λέει “άντε γ@@@ου τι γελάς και  ο Κωνσταντινέας ήρθε να ζητήσει τον  λόγο. Ένα παιδί τραβούσε με το κινητό και  του το πήρε». 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ

Η αστυνομία έκανε πέντε  συλλήψεις, ενώ η κυβέρνηση έδειξε ως ηθικό αυτουργό της βίαιης επίθεσης της ΝΔ. Πάντως, παρά το γεγονός ότι η αντιπολίτευση σύσσωμη καταδίκασε το περιστατικό ο Παύλος Πολάκης τους επιτέθηκε, γράφοντας στο facebook: “Μαζί σου ΠΕΤΡΟ !! Έχουν βγάλει όλα το παρακράτος τους στη φόρα γιατι βλέπουν πως χάνουν το παιχνίδι!! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ δεν θα περάσει σε αυτή τη χώρα .Θα φροντίσουμε εμείς για αυτό !». 

«Κινδυνεύουμε απο τα άκρα να οδηγηθούμε σαν κοινωνία πολύ μακριά απο τις αξίες μας» σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.     

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΩΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ.ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής κατήγγειλε στην κάμερα του Star πως δέχτηκε λεκτική επίθεση ενώ περπατούσε στους δρόμους της Καβάλας, όχι μια, αλλά δυο φορές, το τελευταίο διάστημα.

«Θεωρώ τιμή μου που για δεύτερη φορά δέχτηκα άνανδρη επίθεση απο ακραίους χρυσαυγίτες . Ο κόσμος της Καβάλας ευτυχώς  που ήταν μπροστά και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα» τόνισε.   

ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 

Επίσης,  ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του. Πρόσφατα παραιτήθηκε απο τη θέση του γραμματέα της ΚΟ του κόμματος, φουντώνοντας τα σενάρια ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top