H συγκλονιστική εξομολόγηση Β. Αντώναρου για τον θάνατο του αδελφού του

Η κατάσταση στην οποία τον βρήκαν οι φίλοι του και η αγωνία στο νοσοκομείο

Βαγγέλης Αντώναρος

Τις ημέρες αγωνίας που βίωσε στο πλευρό του αδελφού του και γνωστού δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, ο οποίος πέθανε στις 13/7/2018, μετά από νοσηλεία 20 ημερών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star o αδελφός του, δημοσιογράφος επίσης και πρώην υπουργός,  Βαγγέλης Αντώναρος.       

«Ήμουν στο γραφείο της κ.  Παπακώστα, ήταν 6 η ώρα το απόγευμα και ήταν δύο φίλοι του Μάνου οι οποίοι τον έψαξαν αλλά δεν τον είχαν βρει. Με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς άνοιξαν το σπίτι του και ο Μάνος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση» ανέφερε ο Β. Αντώναρος. Όπως είπε επίσης στην εκπομπή του Star, «ο  γιατρός που τον παρέλαβε μου είπε πως ήταν μεταξύ ζωής και τέλους της ζωής με επιβαρυμένη υγεία». Ο κ. Αντώναρος  πρόσθεσε: «Μας είχε πει πως ήταν άρρωστος και τον πιέσαμε να πάει στο νοσοκομείο. Εκείνος δεν ήθελε. Μπήκε τελικά στην εντατική». 

Για τις δραματικές στιγμές τις ημέρες της νοσηλείας του αδελφού του Μάνου, ο πρώην υπουργός δήλωσε επίσης στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»:      

«Τις πρώτες μέρες προσπαθούσα να βρω μια άκρη. Κειτόταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με κλειστά τα μάτια, ανήμπορος, με τεχνητή αναπνοή και αναρωτιόμουν πού θα βγει με όλο αυτό; Ο γιατρός μου είπε πως και καλά να πάει, θα μείνει για καιρό στο νοσοκομείο και πως μετά οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι να είναι χρονίως πάσχων. Είπα τη δυσάρεστη είδηση στη μητέρα μας για να την ενημερώσω  όταν μπήκε στο νοσοκομείο. Στα παιδιά του ανέλαβε να το πει η μητέρα τους,  με την οποία ο Μάνος είχε πάρει διαζύγιο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top