«Να μην ξανάρθουν πολιτικοί στη ΔΕΘ» ζητά ο Μπουτάρης

Προτείνει να γίνει ένα φόρουμ τύπου «Νταβός» εκτός Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης

Να κάνουν μία… αντι-ΔΕΘ και να μην ξαναέρθουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης προτείνει στους πολιτικούς ο Γιάννης Μπουτάρης.

Κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό για την 83η Έκθεση στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρότεινε να γίνει ένα φόρουμ τύπου… «Νταβός», είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά τη ΔΕΘ, και να πηγαίνουν εκεί οι πολιτικοί.

Όπως είπε, αυτό το φόρουμ θα πρέπει να γίνεται εκτός του κέντρου της Θεσσαλονίκης και σε κάθε περίπτωση μακριά από τον χώρο της Έκθεσης.

«Είναι τελείως απαράδεκτο αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Είναι ένα χαρμόσυνο εμπορικό γεγονός για την πόλη και η πόλη διαλύεται. Πολλές ζημιές, εκφράσεις μίσους και η πόλη αδειάζει από τους Θεσσαλονικείς. Η αγορά ήταν ανοιχτή αλλά ήταν ουσιαστικά κλειστή. Mόνο στο δήμο σπάσανε δύο τζαμαρίες. 6000 αστυνομικούς είχε η πόλη. Ξέρετε πόσο στοίχισε αυτό; Ποιος το πληρώνει; Ο καθένας μας», είπε ο κ. Μπουτάρης, σημειώνοντας πως την ίδια άποψη έχει και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top