Καμμένος: «Βγάζουμε τη χώρα όρθια από τα Μνημόνια, αλλά με πολλά θύματα»

Η ανάρτησή του Υπουργού Άμυνας στο Facebook

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook «γιόρτασε» ο Πάνος Καμμένος το τέλος των Μνημονίων για τη χώρα.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα προεκλογικό βίντεο των ΑΝΕΛ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο μικρός Αλέξης και το τρένο.

Όπως γράφει, «βγάζουμε την Ελλάδα ισχυρή από τη λαίλαπα με πολλά θύματα αλλά όρθια».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Πολλές φορές ακούμπησα το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μου αυτή την περίοδο που ο Ελληνικός Λαός μας εμπιστεύτηκε την διακυβέρνηση της Πατρίδας για να γράψω σε αυτή τη σελίδα που γεννήθηκαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αντιστάθηκα γιατί θεώρησα πάντα ότι αυτή τη σελίδα δεν πρέπει να μπει στον πόλεμο που δεχτήκαμε σαν κίνημα και εγώ προσωπικά, πρέπει εδώ να ξανασυναντηθούμε όχι μόνον όσοι αντέξαμε, αλλά και όσοι με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε στιγμή με οποιαδήποτε ιδιότητα συμμετείχαμε στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Εδώ να κάνουμε τον απολογισμό, εδώ να ξανασυναντηθούμε, εδώ να ξαναγεννηθούμε, εδώ να πούμε στον Ελληνικό Λαό τι καταφέραμε και τι μπορούμε ακόμη να προσφέρουμε.

Εδώ υπάρχει ότι υποσχεθήκαμε και δε σβήνει ποτέ.

Σήμερα είναι η ημέρα που ο πρώτός στόχος μας επετεύχθη. Η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από την εποχή των μνημονιων. Η Ελλάδα παίρνει πίσω την εθνική της κυριαρχίακαι αυτό χάρη και στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Έφυγαν πολλοί συναγωνιστές από τότε που ξεκινήσαμε ήλθαν άλλοι αλλά αντέξαμε. Είμαστε το μόνο κίνημα της μεταπολίτευσης που δεν κατάπιαν οι νταβατζήδες της κερδίσαμε 5 εκλογές κόντρα σε όλους τους δημοσκόπους κυβερνούμε 4 χρόνια και βγάζουμε την Ελλάδα ισχυρή από τη λαίλαπα με πολλά θύματα αλλά όρθια. Έχουμε άλλες δυο υποχρεώσεις. Η πρώτη να καθαρίσουμε οριστικά τη χώρα από τους κλέφτες τους νταβατζηδες και τα οργανά τους, η δεύτερη μέχρι τις εκλογές να οδηγήσουμε την χώρα στην ανάπτυξη ισχυροποιώντας όλους τους Έλληνες. Θα το πέτυχουμε. Καλώ σήμερα όσους δεν άντεξαν όσους λύγισαν όσους με λάθη μας πικράνανε όσους όμως με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πορεία των ανεξάρτητων ελληνών. Καλώ όλες και όλους τους Έλληνες να ξανασυναντηθούμε σε ένα μεγάλο δημοκρατικό ανοιχτό συνέδριο να γίνουμε πλέον αυτοδύναμο κίνημα εξουσίας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top