Τι σχεδιάζει ο Τσίπρας για να αλλάξει το κλίμα

Πρόβλημα οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που προκαλούν σάλο

 Αλλαγές στη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αναμένεται να εξαγγείλει αύριο ο πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα, από τους κυβερνητικούς χειρισμους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Την ίδια ώρα σάλο εχει προκαλέσει η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Φώτη Κουβελη.

«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ζωή των ανθρώπων, αλλά στις 21 Αυγούστου η χώρα βγαίνει από 8 έτη μνημόνια και αυτό δεν μπορεί να συνδέεται, χωρίς να θέλω να συμψηφίσω την κατάσταση»:  Σε γραμμή Πολάκη, ο Φώτης Κουβέλης επιχειρεί να επαναφέρει στην πολιτική ατζέντα το πανηγυρικό κλίμα που είχε καλλιεργήσει η κυβέρνηση πριν απο το μοιραίο απόγευμα της 23ης Ιουλίου,  για την έξοδο απο τα μνημόνια.

 "ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ"  Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ  

 «Σε στιγμές πρωτοφανούς συντριβής η εκφορά μίας συγγνώμης δεν μπορεί να είναι απλά λεκτική άσκηση» δήλωσε η περιφερειάρχης Αττικής  Ρένα Δούρου. 

Πάντως  η τελευταία δήλωση του Παύλου Πολάκη για τους «νεκρούς που θολώνουν την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης « δέχεται και συντροφικά πυρά.

 «Είναι άστοχη η έκφραση. Κανείς δεν θα πρέπει να μιλάει με τρόπο που παρεξηγείται» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος  Ξυδάκης.  

ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 

Η κυβέρνηση επιμένει να ρίχνει το βάρος της στην αυθαίρετη δόμηση ως την κύρια αιτία για την τραγωδία στο Μάτι και κατηγορεί τη ΝΔ ότι βουλευτές της το 2015 είχαν καταθέσει τροπολογία που ζητούσαν πάγωμα προστίμων και κατεδαφίσεων αυθαιρέτων.

«Η ευθύνη εχει αναληφθεί απο τον ίδιο τον πρωθυπουργό εν ονόματι όλων μας... Για το τι έφταιξε έχουμε και κάποια δομικά προβλήματα»  δήλωσε για το ζήτημα της πολιτικής ευθύνης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. 

ΜΠΑΡΑΖ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

Η επικοινωνιακή αντεπίθεση της κυβέρνησης  συνεχίζεται με νέα εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εσωτερικών για να ανακοινώσει τις αλλαγές στην πολιτική προστασία που ήδη έχει προαναγγείλει. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top