Σέρρες: Έντονες αποδοκιμασίες σε Κουρουμπλή – «Προδώσατε τη Μακεδονία»

«Κάποιοι καπηλεύονται το Μακεδονικό» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας

To βίντεο είναι του infonews24.gr

Έντονα αποδοκίμασαν τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες, όπου έγιναν εορταστικές εκδηλώσεις για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Δεκάδες πολίτες φώναζαν «προδότες, προδότες» και γιούχαραν έντονα τον υπουργό Ναυτιλίας. Αυτό έγινε τόσο κατά την άφιξή του στον Καθεδρικό Ναό της πόλης, όσο και κατά την παρέλαση αλλά κατά την κατάθεση στεφάνων, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών.

«Για 30 αργύρια προδώσατε τη Μακεδονία» φώναζαν στον κ. Κουρουμπλή, την ώρα που κατέθετε ανέκφραστο το στεφάνι.

«Κάποιοι καπηλεύονται το Μακεδονικό» απάντησε ο Κουρουμπλής

«Όλοι είμαστε πατριώτες, κανένας δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο πατριώτης από τον άλλο» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε πως η Ελλάδα κέρδισε πολλά, που διεκδικούσε για χρόνια, από τη συμφωνία. 

«(Η συμφωνία) Τους αποκόπτει από τα ζητήματα του αλυτρωτισμού και καθιερώνει και διεθνοποιεί τα σύνορα της Ελλάδας. Η Ελλάδα δεν ζητά από κανέναν και δεν παραχωρεί σε κανέναν» τόνισε.

«Εγώ είμαι ο προδότης και δεν είναι εκείνοι που έδωσαν το όνομα Μακεδονία σε 140 χώρες; Ο Τσίπρας το έδωσε σε 140 χώρες; Η Ελλάδα δεν απειλείται από αυτό το έθνος. Η Ελλάδα με αυτή την απόφαση γίνεται κυρίαρχη δύναμη στα Βαλκάνια. Κάποιοι προσπαθούν να καπηλευθούν αυτή την υπόθεση και παίζουν με το συναίσθημα του λαού» πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top