Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση είναι… η Τζούλια Ρόμπερτς!

Απάντησε με… «χαριτωμενιά» στα βέλη της αντιπολίτευσης για τα συγχαρητήρια του ΝΑΤΟ

«Τη Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος»!

Αυτό ήταν η απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στα βέλη των βουλευτών της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Τασούλα, σχετικά με τα συγχαρητήρια του ΝΑΤΟ στην κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

«Έπρεπε να έρθει η "πρώτη φορά Αριστερά" για να μας δώσει ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ συγχαρητήρια. Έως τώρα δεν είχαμε την χαρά να μας συγχαρεί. Το καταφέρατε εσείς. Γίνατε οι σφοδρότεροι ΝΑΤΟιστές και από τους σφοδρότερους φιλοαμερικάνους» είπε από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην ομιλία του στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

«Γελάμε που σας δίνουν συγχαρητήρια οι Αμερικάνοι. Το 1950 έριξαν την κυβέρνηση Πλαστήρα οι Αμερικανοί γιατί ζήτησε από τη Γιουγκοσλαβία να απαλείψει από το εσωτερικό της το όνομα "Μακεδονία"» είπε από την πλευρά του ο Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για το θέμα της αύξησης των διοδίων και δη... με σαρκασμό.

«Όλοι αυτοί του Κινήματος "Δεν πληρώνω", που κάποιοι ‘γίναν και υπουργοί, έχουν την ανάγκη να πούνε “ρε παιδιά εντάξει, τα διόδια των Σαμαρά Βενιζέλου είναι κακά. Τα διπλάσια διόδια Τσίπρα - Καμμένου είναι καλά έχουν βιταμίνη C. Όταν περνάς από τις μπάρες, σε ψεκάζουν με βιταμίνη”;» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top