Καμμένος: Ο στρατός δεν έχει καμία εμπλοκή στη φύλαξη των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών

Στα ελληνοτουρκικά αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το πρωί

Στα ελληνοτουρκικά αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το πρωί, τονίζοντας πως οι ένοπλες δυνάμεις δεν φοβούνται κανένα και θα απαντήσουν ακαριαία σε οποιαδήποτε πρόκληση θέτει σε αμφισβήτηση την εθνική μας κυριαρχία.

Ο υπουργός εθνικής άμυνας αναφέρθηκε στους οκτώ αξιωματικούς που αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανιούπολη..

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ 

«Καμία σχέση δεν έχουν οι ΕΔ ούτε εμείς δεν φυλάμε κανέναν σε κανέναν στρατόπεδο. Καμία σχέση δεν έχουμε με τους 8. Ούτε εμείς παρέχουμε προστασία.» τόνισε σε δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ

Ο υπουργός Εθνικής άμυνας αναφέρθηκε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, αλλά και στην συνεχόμενη τουρκική προκλητικότητα..

 «Οι 2στρατιωτικοι μας είναι όμηροι . Μπορούμε να ζήσουμε οι δυο χώρες μαζί αλλά τέτοιους τσαμπουκάδες δεν θα τους ανεχθούμε.» δηλώνει ο Υπουργός Εθνικής άμυνας

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ

«Εάν επιχειρήσουν τίποτα η απάντηση θα είναι ακαριαία. Οποιοσδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία θα πάρει μια πολύ ισχυρή απάντηση.» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος .

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων το STAR εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top